Digidexo.com

Lyme Herbal Healing

Lyme sykdom er en bakteriell infeksjon særlig preget av okser-øye merker på huden. Det er spredningen av flått og kan føre til langsiktige problemer i huden, ledd, hjerte og nervesystem. Du kan bruke naturmidler sammen med antibiotika for å kurere Lyme sykdom, men bør ikke bruke urtemedisiner som eneste behandling uten å konsultere lege.

Stage I Treatment

Ledum kan plasseres på bittet punktering umiddelbart etter fjerne haken for å hjelpe drepe spirochete bakterier. Lyme sykdom fortsatt i de første ukene av sammentrekning sies å være i Stage I. I denne fasen, vil bakteriene kommer inn i blodet og infisere lymfeknutene innen 1-4 uker for å bli bitt. Symptomer er hodepine, stiv nakke, feber og tretthet. I løpet av denne tiden, er det mest effektive middel funnet med propolis harpiks, echinacea rot, rød rot og lakris rot. Disse urtene er mest effektive når de brukes sammen, og i forbindelse med tradisjonelle antibiotika. Tar disse urtene i tre til fire vekslende dager med urte rettsmidler for Stage II bidrar til å hindre tilstanden fra forverring.

Stage II Behandling

I Stage II er Lyme sykdom spres gjennom hjertet, skjelettmusklene, neurosystem og hud. Stage II foregår én til fem måneder etter å ha blitt smittet ved bitt. En effektiv formel for Stage II inneholder lomatium rot, trollhassel, hyllebær og stikkende aske.

Stage III Behandling

En kronisk infeksjon kan sette inn etter seks måneder med alvorlige helseproblemer mulige. Dette inkluderer polyneropathy, encefalopati og kardiomyopati. Forebygge denne fasen er målet, men hvis Lyme sykdommen har kommet til dette punktet er det viktig å angripe det med alle behandlinger legen din anbefaler. Du kan også supplere Stage III Lyme sykdom med en urte formel. En urte concoction for dette nivået inneholder waltheria rot, OSHA root, amerikansk ginseng rot og Artemesia annua.

Tinktur Treatment

De fleste av disse løsninger er i en flytende skjær som kan brukes direkte eller med vann. Konsultere en lisensiert herbalist for nøyaktig dosering basert på din rette, alder og vekt. Alkohol tinkturer kan bli gnidd inni ørene av dyr som er resistente mot å ta rette muntlig, men pass på å ikke slippe den inn i øregangen.