Digidexo.com

Atrofisk rhinitt Behandling

Atrofisk rhinitt er en sykdom i den nasale hulrom som er karakterisert ved fortynning av neseslimhinnen. Når en person utvikler denne sykdommen, vil han oppleve utvidelse av nesehulen, neseskorpedannelse og tap av luktesansen. Pasienten med sykdommen også vil utvikle en stygg lukt, som vil være merkbare for alle, men den infiserte individ. Atrofisk rhinitt er mest vanlig i utviklingsland.

Nasal Vanning

Milde tilfeller av atrofisk rhinitt bære en rekke nasal skorpedannelse. Dette symptomet kan behandles med nasal vanning, som bruker vann for å skylle ut nesehulene og fjerne oppbygging av crusty slim. Nasal vanning kan oppnås ved inhalering vann eller en saltoppløsning. Det kan også gjøres ved hjelp av en sprøyte til å sprøyte vann inn i hulrommene. Buildup kan være belastende og hemme pusting. Nasal vanning er en midlertidig løsning og må gjøres ofte for å holde skorpe fra ombygging.

Antibiotika

Opphoping av slim i bihulene kan forårsake infeksjon, noe som kan resultere i utslipp og gjøre puste enda vanskeligere. En lege kan forskrive antibiotika for å hjelpe bli kvitt infeksjonen. Antibiotika kan også bidra til å eliminere tilstandens lukt ved å ødelegge dets tilknyttede bakterier. Et antibiotikum blir vanligvis brukt i forbindelse med vanning nasal eller andre former for behandling.

Aktuelt Salver

Aktuelle salver kan hjelpe til med å holde neseslimhinnen fuktig og hindre skorpe fra forming. Antibiotika salver bidra til å bekjempe sykdommen er bakterier samtidig holde området fuktig. Andre aktuelle behandlinger kan omfatte Vitamin A eller Vitamin D salver som er gnidd i neseborene flere ganger om dagen. I likhet med andre behandlinger, når de aktuelle salver er avviklet, vil symptomene komme tilbake.