Digidexo.com

Tilskudd til å betale for Cancer Medical Care

Tilskudd til å betale for Cancer Medical Care


The American Cancer Society anslår at 1.530.000 mennesker vil lære de har kreft i 2010. Kreft medisinsk behandling kommer ikke billig, og selv når kreftpasienter har helseforsikring, kan forsikringer ikke dekker alle kostnader. Mange organisasjoner tilbyr tilskudd som hjelper noen kreftpasienter betale for den medisinske hjelpen de trenger.

Brenda Mehling Cancer Fund

Den Brenda Mehling Cancer Fund gir tilskudd til kreftpasienter i alderen 18 til 40. I henhold til fondets hjemmeside, er den typiske tilskuddet ca $ 600 og hjelper dekke ting som hjemme helsetjenester, forsikring co-betaler kreves for behandling og levekostnader som leie og dagligvarer. De vurderer søknader ukentlig.

Cancer Fund of America

Kreftfondet of America gir tilskudd til kreftpasienter for å hjelpe betale for ting som vitaminer, flytende kosttilskudd, voksen bleier, ulike medisinske forsyninger og ikke-reseptbelagte medisiner. De henviser barn med kreft og brystkreft pasienter til andre organisasjoner som gir støtte til mennesker med disse betingelsene.

Kelly Anne Dolan minnefond

Kelly Anne Dolan minnefond gir tilskudd til familier med barn med alvorlige sykdommer, inkludert de med kreft. Familier kan bruke midler til å betale for ting som medisinsk kosttilskudd, helseforsikring co-betaler, barnepass, transportkostnader og levekostnader. Mengden av tilskuddene varierer avhengig av behovene til hver familie.

National Barnekreftforeningen

The National Barnekreftforeningen bistår familier med barn med kreft med en rekke utgifter, inkludert ting som helse-forsikringer, transport til og fra medisinsk behandling, måltider under behandling, losji under behandling og andre medisinske utgifter som ikke dekkes av helseforsikring. En saksbehandler samarbeider tett med familier for å hjelpe dem med å få den hjelpen de trenger. Organisasjonen kan spørre familier med likvide midler større enn $ 5000 for å "bruke down" de eiendeler før de fikk hjelp.

De forente Health Barnas Foundation

United Healthcare Barnas Foundation gir tilskudd som dekker medisinske utgifter som ikke dekkes eller ikke fullt ut dekket av et barns helse-forsikring når et barn har en alvorlig sykdom som kreft. Søkere kan be om hjelp med opptil fem elementer, for eksempel behandlinger, medisiner eller medisinsk utstyr, foreskrevet av en lege som ikke er fullt ut dekket av forsikringen. Pasientenes familier ikke får en sjekk; i stedet, sender United Healthcare Barnas Foundation midlene direkte til helsevesenet leverandør.