Digidexo.com

Hvordan bygge selvtillit og være imøtekommende

Forbedre din selvfølelse og blir mer tilnærmelig går hånd i hånd. Jo mer du aksepterer deg selv, jo mer sannsynlig at du vil være å akseptere andre og føler deg komfortabel å snakke med dem. Mens noen selvtillit problemer er for alvorlig til egenbehandling, er det mulig å forbedre din bilde av deg selv med en enkel holdning justering og noen klar-minded tenkning.

Bruksanvisning

Bygge selvtillit

Stopp tvile på deg selv. Personer med lav selvfølelse tviler sine evner, så det første skrittet til å forbedre din oppfatning av deg selv er å tro at du kan gjøre det.

Realiser hele selv. Personer med lav selvfølelse mener at hver lille ting de gjør feil gjenspeiler dårlig på hele selv. En tøff tid på jobben, i idrett eller noe annet område av livet er ikke en del av et større mønster av personlige feil. Kvitter individuelle feil for hva de er, og akseptere deg selv uansett hva.

argumentere med din indre kritiker. Når du er flyttet til fornærme selv, komme opp med et motsvar. For eksempel, hvis du har utført dårlig på en idrett, bør du vurdere hva du gjorde bra og visualisere deg selv bedre. Erkjenne dine svakheter, redusere dem med suksess, ser for forbedring og gå videre.

Ta vare på deg selv. Spise godt, sove godt, kle seg godt, få mosjon og praktisere god hygiene. Ta vare på deg selv gjør du føler deg bedre, og dermed gi deg selv verdi. Det er mektig å tro at du er verdig din egen omsorg.

Belønning og forsvare deg selv. Når du gjør det bra, feire. Når du ikke gjør det bra, innse og godta at du ikke uten fokuserer for mye på det.

Ta kontakt med en helsepersonell. Noen ganger selvtillit problemer er så smertefullt og ødeleggende at de krever profesjonell hjelp. Terapeuter og rådgivere kan hjelpe deg med å utforske hvorfor du føler deg dårlig om deg selv, og de kan hjelpe deg med å arbeide forbi disse følelsene.

Være mer imøtekommende

•  Vær tilnærmelig. Folk trekkes til de som er innholdet. Hvis du er i et hjørne osing eller hvis du ser bekymret eller urolig, folk vil enten bli satt av, eller ut av høflighet, vil de ikke bry deg.

Overvinn frykten for avvisning. Personer med lav selvfølelse sette opp barrierer og unngå å introdusere seg selv - det er en måte å sørge for at de ikke vil bli avvist. Personer med høy selvtillit ikke slå seg opp hvis noen ikke liker dem. De bare akseptere seg selv og gå videre.

Smile. I et rom fullt av fremmede, gitt valget av noen som smiler og noen som har på seg en ledig uttrykk, er folk trekkes til den smilende person. Smiler når du hilse, og smiler til deg selv. Lykken er attraktive.

Hils mennesker i en mottakelig måte. Bruk et fast håndtrykk, øyekontakt, et smil og en enkel setning som "det er godt å se deg."

Bruk bedre kroppsspråk. Stå med armene krysset sender en subtil signal om at du forsvarer deg selv, eller du ønsker å være alene. Folk vil plukke opp dette og vil la deg være som en tjeneste, eller for å unngå forlegenhet.