Digidexo.com

Hvordan å miste vekt etter å ha Vertikal Sleeve

Medline Plus beskriver den vertikale ermet som en type vekttap kirurgi hvor 80 til 85 prosent av magesekken er fjernet. Den gjenværende del av magesekken er omformet og stiftes inn i et langt rør, eller "hylse". Dette skiller seg fra mage-bypass kirurgi, i hvilken magen er stiftet til en mindre størrelse, men ingenting er fjernet. Fordi størrelsen på magen er sterkt redusert i løpet av den vertikale ermet, er det bare i stand til å holde små mengder mat og drikke, hjelpe pasienter spise mindre. Den vertikale ermet er en irreversibel prosedyre, men riktig kosthold og mosjonsvaner må opprettholdes for at det å være effektiv for vektkontroll.

Bruksanvisning

Følg legens ernæring råd strengt. Vanligvis vil man være plassert på en flytende diett i minst to dager etter kirurgi, i henhold til "Medline Plus". Du vil deretter gradvis fremgang fra en most diett til fast føde. For å gå ned i vekt og unngå å strekke magen, er det viktig å spise små mengder mat i løpet av dagen, og holde seg innenfor kalorigrensen anbefalt av legen din.

Følg legens instruksjoner om fysisk aktivitet etter operasjonen. Kroppen din trenger tid til å gro før du begynner en øvelse diett. Imidlertid er trening en viktig faktor i å miste vekt, og opprettholde vekttap etter den vertikale ermet. Legen din kan anbefale en rutine basert på din helse og fysiske evner.

Deal med dine følelser. Food cravings kan ikke forsvinne etter operasjonen. Det er viktig for deg å adressere årsakene bak cravings (dvs. tristhet, stress, kjedsomhet, sinne), og for å substiute passende alternativer, som å ta en kort tur, for å omdirigere deg når cravings streik. Du må kanskje søke profesjonell veiledning av en rådgiver eller støttegruppe for å hjelpe deg gjennom denne delen av din utvinning. Ifølge "Medline Plus", er ernæringsmessig og følelsesmessig rådgivning noen ganger inkludert i forbereder pasienter for kirurgi og utvinning.