Digidexo.com

Hvordan bruke lavendel for Migrene

Hvordan bruke lavendel for Migrene


En migrene er en ødeleggende, nevrologisk tilstand kjent for å forårsake uutholdelig smerte. Mange lider er igjen i stand til å utføre daglige funksjoner for så mye som en uke etter en episode. Leger ofte foreskrive sterke smertestillende for å lindre lidelse, men ofte med uklar bivirkninger. Lavendelolje er vel kjent som et alternativ analgetikum. Mange har med hell fjernet eller stanset utbruddet av migrene med bruken.

Bruksanvisning

Bruk kun ren eterisk lavendelolje for å behandle en migrene.

Påfør to dråper olje direkte til en av disse områder: templer, pannen eller undersiden av halsen. Dette gjør oljen til å trenge de valgte punktene av migrene smerte.

Retreat til en rolig, mørkt rom uten stimuli etter du har brukt den lavendelolje. Migrenepasienter er vanligvis ikke i stand til å tolerere noen lys, lyd eller bevegelse når smertene begynner. Beveger seg bort til et stille rom er det beste miljøet for å slappe av med den terapeutiske duft av lavendelolje.

Legg 02:58 dråper ren lavendel olje til putevar før du ligger nede. Du kan også legge til 2-3 dråper lavendelolje i en diffuser så de terapeutiske duft beveger seg i hele rommet.

Slapp pusten din som du bruker lavendelolje. Begynne med å ta i en langsom pusten dypt og ta inn duften av lavendel olje. Forestill lungene fylles helt med luft som du gjør det. Som du puster ut, fokusere på å få luften ut av lungene dine via munnen.

Gjenta trinn 5 sakte minst fem ganger. Du bør begynne å merke at pusten har avslappet og roet, og pulsen senkes. Du kan også føle deg døsig. I så fall tillate deg selv å sovne.