Digidexo.com

Nevropati og Indre Knee Pain

Nevropatisk knesmerter kan være årsaken til tap av følelse i kneledd, noe som ofte medfører skader påført kneet går ubemerket for en periode. Nevropatisk smerte refererer til nervesmerter som ofte er et resultat av skade eller på grunn av et uhell i en medisinsk prosedyre. Indre knesmerter er vanligvis ignorert av enkeltpersoner som det bare har en stram følelse. Denne type smerte kan være fra overflødig aktivitet eller være stille over en lengre tidsperiode.

Symptomer

Symptomer på neuropati og inner kneet smerte er vanligvis lik i alle tilfeller, uten hensyn til den enkelte og inkluderer ofte nummenhet og kribling av tærne. Hvis du tror du opplever dette, bør du oppsøke lege med en gang for behandling. Nevropati og indre kneet smerte symptomer kan forverres i en rekke måter, og du bør søke lege for å hindre forverring av disse symptomene. Symptomer på indre knesmerter vanligvis begynner som bare tetthet i kneskålen som mange ganger går ubehandlet. Men det kan også utvikle seg til en skyting smerte, brennende følelse, følsomhet for berøring, og generell svakhet som tiden går. På grunn av involvering av nervesystemet, kan nevropatisk knesmerter også innebære endringer i kroppstemperatur og overdreven svetting.

Diagnose

En lege vil normalt begynne med å undersøke knærne og kan berøre området for å fastslå om nevropatisk knesmerter er årsaken til ubehag eller symptomer. En lege vil begynne ved å prøve for å bestemme om det er en endring i kroppstemperatur og en unik reaksjon på stimuli. En EMG kan gjennomføres for å teste nerve funksjon og se om nerve kan være i stand til å gjenopprette på egen hånd. En lege kan også foreskrive en MR eller CT scan for å avgjøre om det er strukturelle, vev eller tilsynelatende nerveskader.

Behandling

Behandling av indre knesmerter er ganske enkel. Heving av irritert kne skal gjøres, og du bør holde deg ut av beinet så mye som mulig for å la kneet hvile. Hvis smertene er vedvarende, kan du bruke isen terapi på den delen av kneet som gjør vondt mest og å bidra til å redusere betennelse, over disk smertestillende midler kan tas. For å hindre indre knesmerter skjer igjen, må du strekke og trene for å trene lårmusklene å være støttende. Bruk av vann terapi og gjør flagre spark i et basseng kan bidra til å bygge muskler slik at dette ikke skjer. Behandling av nevropatisk knesmerter vil vanligvis innebære å ha en kneprotesekirurgi utført på den skadede leddet.

Forebygging

For å bidra til å forhindre smerter i knærne, er det best å ta seg av alle skader som oppstår umiddelbart etter hvile, is, kompresjon, og høyde. For å hindre ytterligere knesmerter, heve og hvile kneet er viktig. Husk at hvis smertene ikke avtar, bør du kontakte lege med en gang som du kan kreve en kne operasjon som å sette av kan føre til flere problemer.

Betraktninger

Det er alltid best å unngå kneet stress hvis mulig. Når du ikke klarer å unngå, er det nødvendig å ta forholdsregler for å beskytte knærne. Som tiden går, kan brusken i knærne slites ned med overdreven stress. Dette kan føre til enda mer knesmerter i fremtiden.

Lukking

Knesmerter er blant de viktigste årsakene til at mange enkeltpersoner går til legen. Det er en vanlig sykdom og kan være forårsaket av en rekke faktorer. Det finnes mange forskjellige typer av knesmerter som kan være mer alvorlig og bør definitivt bli behandlet av en lege. Det er alltid anbefalt at hvis kneet smertene vedvarer eller kommer tilbake gjentatte ganger at du går se en lege for å ha de riktige tester og prosedyrer gjort for å spare knærne fra mer skade.