Digidexo.com

Hvordan Diet miste vekt og fortsatt spise Ice Cream

Dietter kan være vanskelig å holde seg til med alle de gode mat å spise. Du kan fortsatt spise iskrem hvis din på en diett du trenger bare å spise i moderate mengder.

Hvordan Diet miste vekt og fortsatt spise Ice Cream

•  Uansett hva diett du er på du trenger å feste med det. Du kan ikke forvente å gå ned i vekt over natten. Velg en vekt mål og skrive det ned. Plukk en vekt som er liten i begynnelsen dette vil bidra til å holde deg motivert. Husk vekttap vil ikke være det samme som alle andre. Planlegg hva måltider du skal ha den dagen og kartlegge kalorier og fett gram og drikk rikelig med vann. Vann vil hjelpe skylle ut kroppen din og holder deg hydrert.

Når du sjekke din vekt huske vekten din kan veldig fra dag til dag. Du bør bare veie deg hver dagene. Sørg for å tenke ut en treningsøkt plan for å gå sammen med kostholdet ditt. Noe så enkelt som å vandre kan hjelpe deg å forbrenne kalorier. På jobb ta en pause og gå opp og ned trapper eller gå rundt bygningen.

Du trenger ikke å holde fra å spise din favoritt mat som for eksempel iskrem. Det vil ikke gjøre en forskjell i vekten din, så lenge det er i moderate mengder. Egentlig er det omvendt ved å behandle deg selv til iskrem det vil gi deg mer viljestyrke til å holde seg på et sunt kosthold.

Iskremen å se etter er de som er lette iskrem. De vil være lavere i sukker vanligvis 15 gram eller mindre. Sjekk etikettene for kalorier og fettinnhold. Se etter halv kopp servering, 120 kalorier eller mindre under 5 gram mettet fett og lavt kolesterol. Breyers Light, Ben & Jerrys Lowfat Yoghurt, Dreyers Edy sin Slow kjernet er alle gode valg for en iskrem godbit når du er slanking.