Digidexo.com

Om Cayenne Pepper

Cayenne pepper er en populær mat krydder kjent for å legge krydret hotness til en annen rett. Utledet fra tørket og knust chili peppers, kan cayenne krydder brukes i matlaging eller paprika kan legges helhet, i strimler, biter eller terninger biter til mange oppskrifter. Pepper er også antatt å være effektiv på å lindre en rekke helsemessige plager.

Identifikasjon

Cayenne pepper er også referert til som Capsicum frutescens. Cayenne anlegget produserer pods eller paprika inneholder frø. Kjøttet av paprika, så vel som frøene kan tørkes for å gjøre en pulverisert urt å bli tatt som et kosttilskudd eller benyttes som et krydder.

Fordeler

En studie ledet av Akio Mori og rapportert i 15 mars 2006, utgaven av Cancer Research konkluderte med at capsaicin, en komponent av rød paprika, hemmer utvikling av prostata kreft celler. I april 1993 utgaven av tidsskriftet Cephalalgia, David R. Marks sier at capsaicin kan være nyttig i behandling av cluster hodepine.

Betraktninger

Capsaicin er den kjemiske som gir paprika deres hotness. Capsaicin er referert til som «TNT» på grunn av de eksplosive og umiddelbare effekter forårsaket av enda en kort smak av cayenne.

Typer

Cayenne er bare ett av en rekke chilipepper som brukes til sesongen mat og inneholder capsaicin. Andre inkluderer jalapenos, habaneros og chile de Arbol.

Historie

Cayenne pepper opprinnelse i Sentral- og Sør-Amerika tusenvis av år siden. Land i de to regionene er kjent og elsket for sine varme og krydret regional mat.