Digidexo.com

Hvordan lage en sunn meny for the Week

Spise et sunt kosthold er en av de beste måtene å forbedre din helse og hvordan kroppen føles og funksjoner. Når kroppen ikke er bogged ned med fet mat, sukkerholdig brus og bearbeidede produkter, kan intern organfunksjon bedre, huden kan se bedre ut, og folk kan forebygge sykdom. Når jeg prøver å bestemme hvordan å innlemme sunnere matvarer inn i en diett, og skaper en sunn meny, uke etter uke, er en flott måte å hoppe starte en sunnere livsstil.

Bruksanvisning

Planlegging Meny

•  Kjøp en tørr slette bord og markører, eller en notisblokk, slik at du kan notere ned din sunn meny for uken. Hvis du har en familie, er å leve med dine foreldre og søsken, eller lever sammen med en ektefelle eller kjæreste, involvere dem i planleggingen av den ukentlige sunn meny. Diskuter misliker og liker av hver person og finne en gyllen middelvei som du planlegger mat valg for uken. Oppfordre dem du bor med å bli begeistret for den sunn meny og la dem vite at bare fordi maten skal være sunn, betyr ikke at det ikke vil også være velsmakende. Hvis du er singel, planlegger en sunn meny blir enklere, siden det kun er basert på sunn mat preferanser. Vurder også budsjettet og gi tid til matlaging.

Ifølge healthyalberta.com, er det viktig å starte med hver dag hovedrett når du planlegger sunne menyer. Hovedretten skal være sunn og velsmakende, slik som rotisserie, bakt eller grillet kyllingbryst, eller grillet eller bakt fisk. Hovedretten bør ikke innlemme bearbeidet mat retter eller stekes.

Plan side retter for hver dags måltid. Grønnsaker og grove korn retter regjere øverste når det gjelder å skape en sunn meny. Stekt krydret grønnsaker, for eksempel gulrøtter, paprika og tomater fungere godt. En side salat dynket med fargerike grønnsaker kan gjøre å spise sunt litt mer fristende. Brun ris er også en sunn siderett som er fruktsalater.

Unngå cookies og kaker til dessert. I stedet satte frukt retter i menyen. Dette kan være så enkelt som en skål med frisk frukt som inneholder et utvalg av sesongens frukter som kiwi, grønne epler, appelsiner og vannmelon. Det er også viktig å planlegge drikker når kompilering en sunn meny. Bytt ut brus og bearbeidet fruktjuice med organiske juice som inneholder 100 prosent fruktjuice og vann.

Tips og advarsler

  • Når du går tom for ideer til sunne retter, sile gjennom kokebøker og online matlaging nettsteder som foodnetwork.com for sunne oppskrifter for hovedretter, småretter og desserter.