Digidexo.com

Slik Cure Extreme Pain & Svakhet i Leg Fra Isjias

Det er en 40 prosent sjanse for at du vil oppleve isjias, ifølge Journal of nevrokirurgi. Det er mange grunner til at det kan skje, blant annet problemer med ryggraden. Isjias er faktisk et symptom på en annen tilstand. Og det er ingen mista isjias smerter (smerter, svie eller brenning) ofte reiser nedover det ene beinet. Mest sannsynlig vil det være svakhet som fører deg til å gå og sitte på en annen måte. Og du kan også ha nummenhet og føler klosset sensasjoner (parestesi) som prikking eller krypende på beinet. Den gode nyheten er at denne tilstanden går bort etter hvert, ifølge boken "Isjias Solutions."

Bruksanvisning

•  For å redusere smerte umiddelbart, få i fosterstilling. Sittende og stående kan føre til uutholdelig smerte og så kan gå fra den ene til den andre. Setter opp er en av de mest komfortable stillinger for Isjias lider. Ligg på den ene siden og krølle knærne mot brystet. Dette trekket tar presset av ryggraden og hoftenervene, redusere smerte. Du kan legge en pute mellom knærne for ekstra støtte og komfort.

Sug i et varmt bad. Drs. Loren M. Fishman og Carol Ardman, forfatterne av "Isjias Solutions", anbefaler at du dyppe hele kroppen i varmt vann opp til haken. Vannets oppdrift motvirker effekten av tyngdekraften. Temperaturen (ikke for varmt) lindrer muskler og fremmer generell avslapping. Å gjøre dette i ca 20 minutter, opp til tre ganger i uken, er en god rutine for å holde smertene på et minimum.

Strekk i en stol. Plasser føttene på gulvet og underarmene på lårene, og bøye seg fremover. Palms må være på knærne for å starte. Bevege seg sakte forover, skyve armene slik at de gjør arbeidet med å støtte overkroppen. Hands vil dingle mot gulvet og ryggen skal være rett. Drs. Fishman og Ardman si at dette trekket vil strekke rygg og rumpe muskler uten å påvirke isjiasnerven.

Styrke din kjerne (mage og rygg) muskler. Sterke magemuskler er nøkkelen til et sunt tilbake. Og siden en svak lav tilbake bidrar til isjias, er denne kritiske. Og for å eliminere svakhet i det berørte beinet, må du styrke kjernemuskulaturen symmetrisk. Gjøre nettopp crunches kan forårsake overkompensasjon i andre områder. Prøv pilates, yoga, kjerne styrke klasser, eller trene med en personlig trener til å sette opp en kjerne rutine.

korrigere holdning. God holdning betyr at kroppen er stablet (som byggeklosser) på en stabil måte. Hodet er på linje med de skuldre som er over hoftene. Hoftene bunken opp knærne i tråd med føttene. Og riktig holdning må opprettholdes under sittende, kjøring, og stående. Ved hjelp av en stabilitet ball som en stol er en fin måte å omskolere muskler til å justere skikkelig mens du sitter. Praktisere yoga eller arbeide med en fysioterapeut for å lære postural styrkeøvelser.

Hint

  • Som din smerte avtar, er det mange flere strekninger og øvelser for å gjøre (med en stol eller vegg) anbefalte i boken, "Isjias Solutions." Mange har trange piriformis (baken) muskler som bidrar til isjias. Stretching piriformis muskelen er sterkt anbefalt.
  • Hvis du mister kontroll over blæren eller tarmer grunn av isjias, kontakt lege. Dette kan være en mer alvorlig tilstand som kalles cauda equina syndrom.