Digidexo.com

Slik fjerner Gum Fra Dental Work

Tyggegummi og tannarbeid ikke ofte går hånd i hånd; tyggegummi kan sveive opp fast til bukseseler, broer eller holderen, og det kan være vanskelig å fjerne. Stuck on tyggegummi kan føre til at du sondere med tungen, eller det kan trekke tannarbeid fra hverandre. Fjerne tyggegummi fra tannarbeid kan være et reelt ork, men det er nødvendig.

Bruksanvisning

•  Puss tennene som du regelmessig ville, ved hjelp av en natron og peroxide tannkrem. Den natron vil bidra til å bryte ned tyggegummi, løsner det fra tannarbeid.

Brush tannregulering individuelt med en interdental børste, som du kan få fra din kjeveortoped til dype rengjøre tannregulering av fast-on rusk som tyggegummi. Forsiktig børste bust rundt tannregulering, og undersøke dem med et speil for å sørge for at du har all tyggegummi ut.

Probe en tannpirker inn i åpningene i tannarbeid som havn fast tyggegummi. Vær forsiktig når du bruker en tannpirker, slik at du ikke løsne tannarbeid eller bryte tannpirker off inni den.

Skyll munnen kraftig ved skvalpende munnvann rundt i munnen. Noen ganger swishing bevegelsen av væsken kan bidra til å løsne fast-på gummi- og matpartikler.

Avkjøl munnen med kaldt vann. Du kan slappe av vannet videre med is i 10 minutter; kaldt vann vil herde tannkjøtt, styrket det for enklere fjerning.

6. Påfør Goo Gone til din retainer etter å fjerne den fra munnen, og gni tannkjøttet med en myk bomull klut. Goo Gone vil bidra til å bryte opp tyggegummi slik at det er lettere å fjerne. Skyll holderen grundig og suge den i munnvann før det sendes til munnen.

Hint

  • Sjekk med din tannlege eller kjeveortoped før tyggegummi. Hvis du har lov til å tygge tyggegummi, kan tannlegen anbefale typer tyggegummi som ikke vil holde seg til din tannarbeid.
  • Bruk aldri Goo Gone eller andre kjemikalier på tannarbeid i munnen, fordi du kan forgifte deg selv. Bruk den bare på flyttbare tannarbeid.