Digidexo.com

Hvordan til Store Medisinsk utstyr for en Emergency

Hvordan til Store Medisinsk utstyr for en Emergency


Nøkkelen til beredskap er å planlegge og organisere dine forsyninger før en krise rammer. Komplett akuttmedisinske forsyninger er et sentralt element til noen beredskapsplan. Avhengig av omstendighetene, kan du ri av nødsituasjon i hjemmet ditt, eller du kan bli tvunget til å evakuere til et tryggere sted. Pass på at du lagrer akuttmedisinske forsyninger for enten eventualitet.

Bruksanvisning

Ta en opptelling av over-the-counter medisiner som medlemmer av husstanden bruk i løpet av hverdagen. Dette vil trolig inkludere rettsmidler som smertestillende midler (voksne og barn), syrenøytraliserende, forkjølelsesmedisiner, avføringsmidler, allergi medisiner og andre slike elementer.

Lag en liste over alle reseptbelagte medisiner som kreves av alle medlemmer av husstanden, inkludert merkenavn, generisk navn, og administrasjonen dosering og frekvens.

Kjøp en tre-måneders forsyning av både over-the-counter og reseptbelagte medisiner ved hjelp av informasjon som er samlet i trinn 1 og 2. Hold to kopier av alle resepter.

Pakke i en lufttett beholder to måneder igjen av de tre-måneders forsyning av over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Også inkluderer ett sett med kopier av resepter. Det er best å oppbevare medisiner i lufttette beholdere, for eksempel lukkbare poser med mat eller vakuum segl mat poser.

Plasser det andre settet med reseptbelagte eksemplarer pluss én måned med tilførsel over-the-counter og reseptbelagte medisiner i en lufttett som kan lukkes mat bag, og legge den til din bugout bag. En bugout bag er en ryggsekk eller annen solid pose der du lagrer viktige poster og 3 dager igjen av overlevelse forsyninger for hver husstand medlem i tilfelle du trenger å evakuere din eiendom på kort varsel.

Legg en liten førstehjelp kit til din bugout bag, og legge til flere førstehjelp forsyninger til ditt hjem beredskapslager. God beredskap medisinske forsyninger til å lagre inkludere splinter; elastisk bind; isposer; stropper; sårbehandling forsyninger som sterile gasbind pads, peroxide og alkohol; en nødsituasjon tannlege reparasjonssett; brenne gel; ansiktsmasker; non-latex gummihansker og en god førstehjelp håndboken.

konsolidere den to måneder tilførsel av medisiner og alle dine hjem førstehjelp akuttmedisinske forsyninger i en stor, vanntett, med lokk gummi container. Merke utsiden av beholderen klart, og oppbevar den på et kjølig, mørkt og tørt område av ditt hjem. Sørg for at alle i husstanden vet hva som er i den, hvor du finner den og hvordan du bruker utstyret som finnes i den.

Tips og advarsler

  • Postordre apotek vil ofte la deg kjøpe en 90-dagers forbruk av reseptbelagte medisiner for prisen av én måneds forsyning co-pay. Bare sørg for at legen din skriver den opprinnelige resept for en 90-dagers forbruk med riktig antall påfyll.