Digidexo.com

Hva er fordelene med å ta linfrø olje på Bedtime?

Hva er fordelene med å ta linfrø olje på Bedtime?


Mange mennesker ser til mer naturlige middel for helsevesenet enn å ta reseptbelagte piller. Enkelte oljer har egenskaper som gjør dem nyttig i warding av sykdommer. Linfrøolje står i forkant på grunn av sitt enorme utvalg av helsemessige fordeler. Før du tar fatt på en naturlig helsesatsingen, sjekk med legen din for å sikre at det ikke vil være noen bivirkninger.

Fatty Acid Intake

Linfrøolje har en meget høy konsentrasjon av omega-3-essensielle fettsyrer, i tillegg til en sunn mengde av omega-6 fettsyrer. Omega-3 og omega-6 blir brukt av kroppen på mange måter, og kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Tarm Fordeler

Linfrøolje inneholder rikelig med kostfiber. På grunn av dette, idet det linfrøolje reduserer forekomsten av forstoppelse, så vel som den til hemorroider. Tar linfrøolje kan berolige tarmbetennelse, og kan bidra til å reversere skader på tarmen ved sykdommer som irritabel tarm. Linfrøolje kan også forhindre gallestein og oppløse eventuelle gallesten som allerede er til stede.

Hud, hår og neglepleie

Akne, psoriasis, tørr hud og eksem kan alle bli behandlet med linfrøolje. Linfrøolje har anti-inflammatorisk egenskaper som kan hjelpe med hudlidelser. Hvis huden blir solbrent, kan linfrøolje hjelpe det leges raskere. Komponenter i linfrøolje årsak hud olje for å tynne ut, noe som reduserer tilstoppede porer som kan føre til kviser. Denne oljen også fremmer sunt hår og spiker vekst, noe som gjør håret blankere og holde neglene fra splitting og cracking.

Kreft og Dry Eye Forebygging

Linfrøolje inneholder lignaner, som spiller en rolle i å hindre kreftformer så som bryst, colon og prostata. Linfrøolje kan også hjelpe behandle eksisterende kreft, som vist ved forskning utført ved University of Toronto. Linfrøolje styrer også risikoen for tørre øyne hos personer med Sjogrenâ € ™ s syndrom. Sjogrenâ € ™ s syndrom er en tilstand der immunforsvaret angriper bodyâ € ™ s fuktighet kjertler, som spytt og tårekjertler.

Sirkulasjons og Nerve Helse

Diett rik på omega-3 fettsyrer kan redusere risikoen for hjertesykdom og hjerteinfarkt. Linfrøolje kan også redusere høyt blodtrykk og kontroll kolesterol. Er noen ganger brukt linfrø olje til å behandle nummenhet og kribling. Dette kan være nyttig for folk som lider av Parkinsonâ € ™ s sykdom, diabetes og multippel sklerose.