Digidexo.com

Typer av hjemme graviditet tester

Typer av hjemme graviditet tester


Over-the-counter graviditetstester tilby kvinner privatliv og fleksibilitet for å finne ut om de er gravide eller ikke i sitt eget hjem. Priset mellom $ 7 og $ 20, testene tar bare noen få minutter til å produsere resultater som er 99 prosent nøyaktig, ifølge de fleste graviditetstest produsenter.

Funksjon

Over-the-counter graviditetstester er tilgjengelig på stoff butikker, masseforhandlere, apotek og dagligvarebutikker over hele landet. Alle hjem graviditetstester oppdage hormonet humant choriongonadotropin (HCG) i urinen. Når et egg blir befruktet av sperm, og reiser gjennom egglederen, fester det til slimhinnen i livmoren, og på den tiden, begynner kroppen å produsere HCG.

Typer

Hjem graviditetstester faller inn i to hovedkategorier: tidlig deteksjon urinprøver, og standard urinprøver for kvinner som allerede har gått glipp av sin periode. All urin graviditetstester er like og krever kvinnen til å plassere enden av testmålestaven inn i urinstrømmen i fem til ti sekunder. Etter et tidsrom på ikke mer enn fem minutter, vil resultatene av testen vises ved enten en fargeendring, et symbol, eller ordene "gravid" eller "ikke gravid."

Time Frame

Hormonet HCG kan vanligvis påvises 10 dager etter unnfangelsen. For de mest nøyaktige resultatene fra en standard graviditetstest, bør en kvinne vente fem til 10 dager etter manglende mensen. Når du tar en tidlig diagnose test, kan resultatene vises så tidlig som 14 dager etter mulig befruktning dato fordi disse testene er mer sensitive for HCG.

Betraktninger

Hjem graviditetstester noen ganger gi falske negative resultater. Hvis testen er tatt for tidlig, tatt feil, eller hvis du ikke lese resultatene innenfor den angitte tidsperioden, så resultatet kan slå opp negativ selv om du er virkelig gravid. Følge nøye instruksjonene og vente til du glipp av en periode reduserer sjansene for et falskt negativt resultat. Også noen tester anbefaler å ta en ny test for å verifisere resultatet uansett.

Misforståelse

For å få mest nøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme, mange kvinner tror de bør øke sitt forbruk av væske før du tar urinprøve. I virkeligheten, drikker store mengder væske før du tar en graviditetstest kan fortynne HCG nivåer og øke sjansen for en falsk negativ. For de mest nøyaktige resultatene fra en hjemme-graviditetstest, skal en kvinne ta testen når hun våkner opp og bruke hennes første morgenurin siden dette er når HCG nivåene er høyest.