Digidexo.com

Hvordan bruke Tribulus terrestris

Punktering vintreet eller Tribulus terrestris, som nylig har kommet inn i popularitet i naturopathic verden. Punktering vintreet ble opprinnelig brukt i de tradisjonelle legemidler av Kina, India og Hellas. Nyere studier med bulgarske utøvere foreslår at urten kan besitter fordelaktige egenskaper for både menn og kvinner gjennom sin evne til å utløse en økt produksjon av testosteron, DHEA og østrogen, ifølge cvshealthresources.com. Tribulus terrestris har også blitt ansett som en urt som er nyttig for å lindre menoragi.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din for å finne ut om Tribulus terrestris vil fungere for din nåværende helsetilstand. Tribulus terrestris er først og fremst nyttig for økt produksjon av hormoner.

Ta en dose på mellom 85 og 250 mg tre ganger hver dag med mat.

Observer din generelle helse for tegn på reaksjoner på supplement. Hvis utslett, elveblest, svimmelhet eller andre merkelige reaksjoner oppstå i den første uken av å ta Tribulus terrestris avvikle bruken.

Bratte 4 ss. av tørket tribulus terrestris urt i 4 kopper vann i 20 minutter. Sil teen og hell den i en container. Drikk en kopp fire ganger om dagen i løpet av menstruasjonssyklusen for å avlaste menoragi.

Ta 1 ts. tre ganger om dagen av en tribulus terrestris skjær for optimal hormonregulering.

Tips og advarsler

  • Ta alltid kontakt med helsepersonell for riktig dosering og råd om andre gratis urter.
  • Gravide og ammende kvinner bør ikke ta punktering vintreet fordi hele sitt formål i kroppen er å utløse økt hormonproduksjon, noe som kan ha svært negative bivirkninger for kvinner som er gravide og ammende.