Digidexo.com

Systemisk Enzyme terapi for myelom

Myelomatose er en kreftsykdom som begynner i de hvite blodcellene som kalles plasmaceller, ifølge MedlinePlus. Over tid de ondartede cellene bygge opp i solide deler av skjelettet, samt i benmargen. Systemisk enzym terapi, en pioner i begynnelsen av det 20. århundre av embryolog Dr. John Beard, blir sett på med skepsis av de fleste konvensjonelle medisinske utøvere. Men det er økende bevis for at behandlingen kan bidra til å bekjempe enkelte krefttyper, inkludert myelom.

Hva det er

Knyttet primært med komplementær / alternativ medisinsk praksis innebærer systemisk enzym terapi å ta tilskudd av plante- eller dyre enzymer, eller begge deler, for å styrke den reelle effekten av enzymer som produseres av din egen kropp. Disse enzymene lette fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer som kroppen din trenger for å fungere og bekjempe sykdom, ifølge Thinkquest sin Alternativ medisin Terapi nettside. Ifølge talsmenn for enzymterapi, behovet for tilskudd øker etter hvert som du blir eldre og kroppens produksjon av disse viktige stoffer begynner å avta.

Hvorfor så lite Press?

Du lurer sikkert på hvor effektiv enzym terapi kan være fordi du aldri har hørt mye om det før. På sin nettside, NewsWithViews.com, Dr. Jim Howenstine, en praktiserende indremedisiner som også åpen tilhenger av enzymterapi, og tilbyr sitt syn på hvorfor dette behandlingsmetode får så lite oppmerksomhet i USA. Han hevder at amerikansk medisin ved og store skyr denne formen for terapi fordi det ble utviklet hovedsakelig i Fjerne Østen og Europa. Kanskje enda mer betydelig, ifølge Howenstine, er det faktum at "enzymer ikke kan patenteres, slik at de er av liten interesse for legemiddelfirmaer."

Bevis på Effective

Hvis du vil vite mer om de ulike anvendelser av enzym terapi og hvordan, om i det hele tatt, de kan nytte for deg, betale et besøk til Enzyme terapi nettside. Der vil du finne en artikkel av Lucia Desser, PhD, en langvarig forsker ved Universitetet i Wien Cancer Research Institute. Desser rapporterer på resultatene av en studie hvor europeisk enzymbehandling ble brukt i kombinasjon med kjemoterapi for behandling av pasienter med myelom. Studiegruppen besto av 265 pasienter, 166 av dem ble behandlet med både cellegift og enzymterapi og 99 av dem fikk bare cellegift. Det gjennomsnittlige overlevelse av pasientene som fikk kombinasjonsterapier var 83 måneder, sammenlignet med bare 47 måneder for de som får kjemoterapi alene.

ACS Fortsatt ikke på styret

Hvis du har planer om å søke enzym terapi for deg selv eller en du er glad, du først bør vurdere synspunktene til American Cancer Society (ACS) på denne form for behandling. Til tross for de gode resultater som er vist i de europeiske studier av enzym-behandling, er den ACS ennå ikke er overbevist om at det er noen fordel i enzymterapi. På sin hjemmeside, ACS melder at en amerikansk studie på effekten av kombinasjonen chemo-enzym terapi behandling er i gang. Men for nå, konkluderer rapporten med at "tilgjengelig vitenskapelig dokumentasjon ikke støtter påstandene om at enzymet kosttilskudd er effektive i behandling av kreft."