Digidexo.com

Kalde Medisin Active Ingredients

Kalde Medisin Active Ingredients


Inntil det er en kur for forkjølelse, må de som fange en klare seg med den tilgjengelige eneste ingrediens og flere ingrediens medisiner som tar sikte på å avlaste de pesky effektene av lunger og irritasjon. Med så mange typer kalde medisiner i mange forskjellige merker, er det viktig å vite hvilke virkestoffer som blir konsumert og nøyaktig hvilke symptomer de behandler. Husk at Jay Hoecker, MD, en barnelege ved Mayo Clinic, råder ikke å gi barn under 2 kalde medisiner og til å bruke overdreven forsiktighet hos eldre barn også. Unnlatelse av å utdanne deg selv om dette viktige emnet kan føre til unødvendig forlenge din kald og mer farlig, utilsiktet overdose.

Antihistaminer

Antihistaminer behandle irriterte øyne, nysing, rennende nese og sår, tørr hals. Difenhydramin, også kjent under merkenavnet Benadryl, er en regelmessig brukt form for antihistamin i både enkelt ingrediens og flere ingrediens kalde og allergi medisiner. Dimenhydrinat, først og fremst brukes som et anti-kvalme medisiner i Dramamine, virker også som et antihistamin på en lignende måte difenhydramin gjør. Begge disse medikamentene er sannsynlig å ha bivirkninger som inkluderer døsighet, svimmelhet, hodepine, tørr munn og tørre øyne. Antihistamin loratadin er tenkt å være mindre sederende men ikke så lett å finne i merkevare-navnet medisiner.

Decongestants

Pseudoefedrin, fenylefrin, og oxymetazoline er tre ingredienser som finnes i merkenavn og generiske decongestants. Pseudoefedrin og fenylefrin brukes som nese decongestants i både single ingrediens kalde medisiner og flere ingrediens relievers. Siden pseudoefedrin er også brukt til å produsere ulovlige stoffer, kan du ikke finne det på hylla. Men, kan du kjøpe det fra en farmasøyt, som vil ta opp transaksjonen. Fenylefrin er også brukt i topiske nasale dekongestanter. Oksymetazolin brukes i enkelt ingrediens nesespray. Siden mange decongestants har potensial til å forårsake irritabilitet og rastløshet, anbefales det at koffein inntaket bør begrenses i perioden medisinen er tatt.

Smertestillende midler

To av de mest vanlige smertestillende som finnes i kalde medisiner er paracetamol og ibuprofen. Når solgt som en enkelt ingrediens pille, er paracetamol kjent under merkenavnet Tylenol. Mange andre merkevarer kombinasjon kaldt medisiner kan også bære ingrediens, inkludert Sudafed, theraflu, Triaminic, Benadryl, og excedrin. Maksimal dose paracetamol for voksne og barn 12 år og eldre er 4000 mg per dag. Siden mange kalde medisiner og reseptbelagte smertestillende inneholder denne ingrediensen, er det viktig å lese etikettene nøye for å sikre maksimal dose ikke overskrides. I entall ingrediens form, ibuprofen kjent med merkenavnene Advil og Motrin, blant andre. Advil bærer også en multippel ingrediens allergi og sinus medisinering. Ibuprofen er vanligvis tatt hver 4-6 timer etter behov for smerte. Det bør bemerkes at noen mennesker kan oppleve magesår og blødninger i mage eller tarm eller har en høyere risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. For å redusere disse risikoene, ta kontakt med en lege før du tar ibuprofen lang sikt. Både ibuprofen og paracetamol kan redusere feber.

Hoste suppressants og Expectorants

Forskjellen mellom hostedempende midler og hoste expectorants er at suppressants redusere hoste mens expectorants bryte opp slim som forårsaker brystet lunger, noe som gjør det lettere å hoste den opp og fjerne luftveiene. Den vanligste hosteundertrykkende er den hostestillende medisin dekstrometorfan. Den brukes til å avlaste mindre hals og bronkial irritasjon som er forbundet med vanlig forkjølelse. Det kan komme som et beroligende pastill som er oppløst i munnen i stedet for å svelges hele. Den finnes som en enkelt ingrediens medisin i merkenavnene Delsym, ROBITUSSIN, og Vicks, så vel som blir funnet i flere ingrediens kaldt lindrende medisiner. Guaifenesin er den aktive bestanddel i hoste ekspektoranter. Mucinex og Robitussin er vanlige merkenavn som bærer denne ingrediensen. Guaifenesin virker ved å bryte opp slim i brystet og luftveier, noe som gjør det lettere for en person å hoste den opp.