Digidexo.com

Hvordan å bytte til et vegansk kosthold for vekttap

Bytte til et vegansk kosthold blir lettere å overflod av veganske produkter nå tilgjengelig i markedet. Fordi disse vegansk erstatter er vanligvis lavere i kalorier og like næringsrik (om ikke mer) enn sine dyr motpart, kan man gå ned i vekt på en vegansk kosthold. Faktisk boken "The V-Diet Plan" siterer en europeisk studie som viste veganere ikke bare veie mindre, men har en raskere metabolisme.

Bruksanvisning

Finn meieri alternativer

Prøv soya, ris, mandel eller hamp melk i stedet for vanlig melk. Hvis du elsker frokostblanding, trenger du ikke å gå uten. I stedet for 2% melk, prøv et meieri-fri alternativ som er befester med kalsium og vitamin D. Disse typer melk kan like gjerne brukes til baking og matlaging, også.

Eksempel meieri-fri iskrem. Selv om soya og ris iskrem var utilgjengelig eller finnes bare i obskure steder i begynnelsen av 2000-tallet, er meieri-fri iskrem nå skrinlagt i mange dagligvarekjedene. De fleste sorbeter er naturlig meieri-fri, forutsatt at de bare inneholder frukt, sukker og is.

Kjøp soya ost også. Merk: naturalnews.com advarer om at flere merker av soya oster inneholder "kasein", som er et meieri derivat. Mengden av dette dyret produktet er i ganske liten, men strenge veganere ikke vil spise det for dyrs rettigheter grunner. For vekttap og helse formål, men inneholder soya ost fortsatt ingen kolesterol og har en tendens til å være færre kalorier enn vanlig ost.

Kjøtt alternativer

Eksperimenter med tofu. Tofu er blid og grøtaktig, men så er rått kjøtt. Smaken og smak av begge elementene avhenger av hvordan den er krydret og forberedt. Tofu kan bakes, stekes, eller grillet. Tofu er fullpakket med protein og isoflavoner.

Grill noen veggie karbonader. Veggisburgere tilbys i mange restauranter og kan også kjøpes i butikken. Mens dyrere enn kjøtt, veggisburgere inneholder færre kalorier, ingen kolesterol, og mindre fett i forhold til en kjøttdeig Patty.

Søk et vegansk alternativ til din favoritt kjøtt. Selv utstoppede kyllingbryst er tilgjengelig i veganske substitutter. Andre veganer erstatter er bacon, pølse, strimlet oksekjøtt, kjøttdeig, kalkun skiver, ribbeina og kylling karbonader.

Opprettholde et sunt kosthold

Se junk food og karbohydratinntaket. I stedet for kjøtt, kan overbelastning på karbohydrater som brød og pasta være en reaksjon. Holde seg innenfor den anbefalte verdien av karbohydrater for å unngå unødig vektøkning. Boken "Vegan Freak" forklarer etiketten "vegan" garanterer ikke en lav vekt. Noen veganere er overvektig på grunn av dårlige kosten valg. Veganske cookies, for eksempel, er ofte høyere i fett og kalorier enn vanlige informasjonskapsler. I tillegg kan veganere fortsatt spise et bredt utvalg av junk mat som potetgull, pommes frites, og sukkerholdig godteri som lakris og gummy bjørner.

Spis frukt og grønnsaker. Finne måter å legge i frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Erstatning frukt for meieribaserte desserter som kake, og bestille en side av grønnsaker i stedet for potetmos med smør.

9. Unngå mangler. Uten skikkelig planlegging, kan veganere bli mangelfull i vitamin B12, protein, jern og kalsium. Plante-baserte kilder eksisterer som inneholder disse næringsstoffene, som ernæringsmessige gjær flak, spirulina, og selv grønne blader, men mens overgangen, bør du vurdere å ta et supplement.