Digidexo.com

Hovne Foot Cures

Hovne føtter har mange årsaker, blant annet sykdom, skade, væskeansamlinger og betennelse. Det finnes flere kurer eller behandlinger som, avhengig av årsaken til hevelse, kan redusere betennelser og lindre eventuelle tilhørende smerter. Du kan administrere mange av disse kurer, inkludert mild trening, fots høyde og riktig ernæring, hjemme. Andre botemidler er medisinske og inkluderer naturlige og konvensjonelle løsninger.

Tips

Du kan gjøre flere ting for å redusere virkningen av hovne føtter. Forsøk å holde av føttene så mye som mulig og heve føttene over nivået i kroppen din når du legger deg. Begrens saltinntaket; salt gjør kroppen beholde vann, og kan bidra til hevelse. Prøv å redusere overflødig kroppsvekt, noe som øker presset på føttene og bidrar til dårlig sirkulasjon. Hold deg aktiv og trener ofte. Dette vil fremme blodsirkulasjonen og fjerne overflødig væske fra føttene. Pass på å drikke rikelig med vann, både under og etter trening.

Oppstå hovne føtter ofte hos gravide kvinner og blant de som lider av foten komplikasjoner som plantar fasciitt, ​​bunions, gikt og ødem. Hvis du er gravid eller utsatt for komplikasjoner i føttene, snakk med legen din eller helsepersonell om livsstilsendringer eller behandlinger for å lette foten hevelse.

Aids

Flere produkter kan bidra til å avlaste dine hovne føtter. Kanskje den viktigste av disse er en skikkelig monterte sko. Sko som er for små, for store eller har utilstrekkelig padding øke risikoen for foten og dårlig sirkulasjon. Du kan bruke en fot kile for å holde bena hevet mens du sover. Tilpassstøttestrømper eller sokker kan også redusere foten hevelse ved å bruke milde og jevnt trykk til dine føtter og ben, forbedre dårlig sirkulasjon.

Rettsmidler

Naturlig rettsmidler kan redusere foten hevelse og lindre smerter forårsaket av hovne føtter. Eteriske oljer av grapefrukt og Litsea cubeba (også kjent som May chang eller kinesisk pepper) har anti-inflammatoriske egenskaper og kan også redusere væskeansamlinger. Ingefær eterisk olje har vært kjent for å avlaste trykket, smerter og kramper i føttene mens hjelpe gjenopprette riktig sirkulasjon.

Fortynn noen dråper av noen av disse oljene i en spiseskje av transportør olje. Hell blandingen i håndflaten og massere det forsiktig, men bestemt over føttene. Må ikke svelges eteriske oljer eller ta dem internt. Fordype føttene i et varmt bad som oser av disse essensielle oljer kan også bidra til å lette dine hovne føtter.

Avhengig av årsaken til hovne føtter, kan medisiner bidra til å redusere hevelse. Flere diuretika og andre medisiner bekjempe vannretensjon. Hvis du har en bestemt komplikasjon, slik som ødem eller urinsyregikt, bør du kontakte lege. Hun kan foreskrive et medikament som spironolakton eller furosemid å bekjempe symptomene dine.