Digidexo.com

Farene ved p-pille mens gravid

Farene ved p-pille mens gravid


Ifølge Pearl Index måler typisk p-pille bruk, 07:58 av 100 kvinner vil bli gravid mens du bruker p-piller hvert år. Det betyr at hundretusener av kvinner gjennom årene har blitt gravid mens på hormonpiller. Kvinner som har dette skje lurer kanskje på om det er noen betydelig helserisiko involvert og hvilke skadevirkninger deres pille bruk kan ha på sine ufødte barn.

Betydning

The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) anslår at i 2001 var tilfeldig om lag halvparten av alle svangerskap i USA. Selv om p-piller gjør en utmerket jobb å hindre graviditet, noen kvinner blir gravide mens de tar det på grunn av tapte piller, legemiddelinteraksjoner og timing feil.

Typer

De fleste p-piller består av en lav dose av syntetisk progestin og østrogen hormoner, men lav dose, eller mini-piller, inneholder bare gestagen og er vanligvis foreskrevet til ammende mødre eller kvinner som ikke kan ta syntetisk østrogen. En ny p-pille alternativet er forlenget syklus pille som begrenser kvinners menstruasjonssykluser til fire per år i stedet for den vanlige 13.

Time Frame

Kvinner på en lengre syklus pillen kan være litt mindre sannsynlighet for å realisere de er gravide enn de som har månedlige sykluser. Men de fleste kvinner skjønner at de er gravide innen en måned og avvikle pille bruk på det tidspunktet. År med studier av kvinner som har tatt p-piller i begynnelsen av svangerskapet har ennå å indikere noen alvorlige problemer som for eksempel fødselsskader eller abort knyttet til deres bruk i første trimester.

Betraktninger

Selv om ingen forskning viser sammenhenger mellom fødselsskader og hormonell pille bruk under graviditet, fant en 2009 studie økte tilfeller av lav fødselsvekt og for tidlig fødsel hos kvinner som brukte pillene under unnfangelsen. Hvis du mistenker at du er gravid, se utøveren så snart som mulig. Avvikle pille bruk umiddelbart dersom du er gravid.

Forebygging / løsning

Ved å sørge for at du ikke går glipp av eller hoppe over piller, og at du unngår eventuelle legemiddelinteraksjoner som kan resultere i prevensjon svikt, leger mener kvinner kan redusere sin graviditet sats, mens på hormonell prevensjon. Selv om de helsemessige konsekvensene av å bli gravid på p-piller ikke er dire for moms og babyer, nyere forskning av March of Dimes indikerer at de sunneste svangerskap og babyer er de som er planlagt.

Misforståelse

Mange kvinner er bekymret for at p-piller vil føre til en falsk positiv på en graviditetstest, men det er ikke sant. Selv om p-piller inneholder østrogen og progesteron, graviditetstester plukke opp humant choriongonadotropin, eller hCG. HCG er bare til stede i urinen når graviditet oppstår; det er ikke noe som finnes i p-piller.