Digidexo.com

Hvorfor My Blood Pressure Drop Når jeg legger meg ned?

Hvorfor My Blood Pressure Drop Når jeg legger meg ned?


The National Institutes of Health sier at blodtrykket er kraften av blod mot veggene i blodårene, blodårer som transporterer blod fra hjertet. Blodtrykket kan variere med endringer i posisjon, stress, mosjon og søvn.

Blood Pressure

Blodtrykket blir registrert ved hjelp av to tall - det systoliske, som er trykket som utøves av blod når hjertet kontrakter, over det diastoliske trykket på arteriene når hjertet er i ro.

Blood Pressure på Rest

Når ligge, hjertet ikke å pumpe så hardt for å få blodet til de øvre deler av kroppen. Når man står, har hjertet til å pumpe mot tyngdekraften for å få blod til nakke og hode. Legemet kompenserer for virkningene av tyngdekraften ved å øke hjertefrekvensen og sammentrekkende blodkar.

Blodtrykk øker

Blodtrykket øker generelt fra legge stilling til sittende stilling og sittende stilling til stående stilling. Økningene er regulert av det autonome nervesystemet (ANS).

Autonome nervesystemet

The American Heart Association sier ANS er et regulatorisk avdeling av sentralnervesystemet som hjelper folk å tilpasse seg endringer i omgivelsene.

ANS Failure

Den ANS forårsaker normalt blodtrykket til å stige ved henstand, men ANS svikt kan forekomme og forårsake blodtrykket til å falle ved henstand. Dette kalles ortostatisk intoleranse (OI) og kan forårsake svimmelhet og besvimelse. Personer med OI kan ha høyere blodtrykk når du ligger nede.