Digidexo.com

Hvordan overføre fra en rullestol til Kapteinens stol i en Van

Hvordan overføre fra en rullestol til Kapteinens stol i en Van


Mer enn 100 000 akuttmottaket besøk i USA i 2003 var knyttet til rullestol skader, ifølge National Electronic Injury Surveillance System. Overføring fra rullestolen inn i et kjøretøy er en vanskelig oppgave, og du må gjøre det trygt å hindre skade. En rullestol-til-van overføring er spesielt utfordrende fordi van setet sitter betydelig høyere enn ditt rullestolsetet. Har et familiemedlem eller en venn stå like ved før du er i stand til å utføre overføringen trygt og selvstendig.

Bruksanvisning

Uavhengig Transfer Technique

Åpne passasjersiden dør og hjul rullestolen så nært som mulig til bilen med venstre side av stolen mot bilen. Låse stol bremser og sørge for at stolen er stabil før du prøver en overføring. Fjern beinet hviler fra stolen. Flytt kapteinens stol så langt tilbake som det vil gå og heve høyre side arm hvile så det er ute av veien.

Scoot frem i rullestolen, presse opp fra armene av rullestolen og lene seg fremover for å gi momentum til å hjelpe deg i å stå opp. Nå opp og ta tak i dørkarmen på bilen eller et håndtak, hvis tilgjengelig, for å støtte deg i en stående posisjon.

Vri kroppen din slik at baken er mot bilen. Bøye kneet på sterkere ben og plasserer hælen på kanten av dørkarmen. Hold dørkarmen eller gripehåndtak med venstre hånd og plasser høyre hånd bak deg i førersetet på kapteinens stol. Trykk ned gjennom hælen og høyre arm for å heve baken på kapteinens stol mens stabilisere deg selv med venstre hånd.

Bruk begge hendene til å presse ned på kapteinens stol sete og scoot selv helt inn i riktig posisjon. Slår kroppen i en posisjon forovervendt og bringe bena foran deg.

Overføre Med Bistand

Bruk hjelp av en annen person hvis du trenger hjelp med din rullestol-til-van overføring. Plasser en gangart eller overføre belte sikkert rundt midjen din. Instruere din hjelper å forstå beltet bak ryggen din.

Tell til tre for å koordinere innsatsen når du flytter inn i en stående posisjon. Hjelperen vil gi deg et løft, ved hjelp av gangart belte for innflytelse. Ha hjelperen stå ved eller fortsette å holde gangart belte (ved din side eller foran) for å hjelpe deg med å opprettholde balansen mens du fullføre overføringen.

Ha hjelperen hjelpe deg med å løfte beina inn i bilen, hvis du ikke klarer å gjøre dette uavhengig av hverandre.