Digidexo.com

Hvordan behandle en parasittisk hudutslett

Hvordan behandle en parasittisk hudutslett


Parasittiske hudutslett ofte forårsake kløe, hevelse og andre ubehagelige symptomer. Umiddelbart behandle et utslett å fremme helbredelse og for å sikre utslettet ikke blir verre. En grundig plan for angrep omfatter både å anvende anti-inflammatorisk krem ​​og beskytte utslett fra harde kontakt, for eksempel riper. Medisin reduserer de ubehagelige fysiske bivirkninger av en parasittisk utslett. Fysisk kontakt forebygging, på den annen side, hindrer utslett fra å bli verre og holder deg på veien til utvinning.

Bruksanvisning

•  Vask kroppen din umiddelbart etter at utslettet viser seg. En skitten kropp og klær tiltrekke parasitter. En grundig dusj eller badekar hindrer nye parasitten biter og fjerner parasitter tiden på kroppen din. Dette sikrer at ingen nye utslett formasjoner eller forverring av den nåværende utslett. Tørke forsiktig av utslett området.

Påfør anti-inflammatorisk og anti-klø krem til utslett. Dette reduserer lysten til å klø utslett, en viktig del av helbredelsesprosessen. Dreven skrape skader huden og kan potensielt spre irritanter forårsaker utslett. Unngå kontakt med utslett å hjelpe helbredelsesprosessen.

Påfør aloe vera til utslett når kløe har sunket. Aloe vera lindrer huden og tilfører huden med vitamin C og E, sink og folsyre også. Disse naturlige ingredienser bidra til å helbrede huden.

Bruk klær som tillater luften å sirkulere over utslett. For eksempel, bomull og andre naturlige fibre gir skikkelig ventilasjon som hjelper helingsprosessen.

Snakk med legen din hvis utslettet forblir på huden din i flere dager. En reseptbelagte medisiner kan være nødvendig for å helbrede utslett og fjern eventuelle nåværende giftstoffer.

Tips og advarsler

  • Vask alle klær og og ark i huset ditt hvis du har en parasitt angrep (dvs. flått, midd, lopper og så videre). Dette hindrer nye biter og bidrar til å holde resten av familien utslett fritt.