Digidexo.com

Hjem rette for Chest Forkjølelse og hoste

Hjem rette for Chest Forkjølelse og hoste


Nysing, snufset, hoste og feber kan alle signalisere en kiste kaldt. Forkjølelse resultater fra en viral infeksjon i de øvre luftveiene. Forkjølelse av noe slag som er lett overføres gjennom fysisk kontakt og dråper utvist når en smittet person hoster eller nyser. Det er over 200 virus som kan føre til brystet forkjølelse og hoste. The Mayo Clinic anslår at voksne er sannsynlig at kontrakten minst 2-4 forkjølelser i året. Selv om du ikke kan kurere en kiste kaldt, kan du bruke hjemme rettsmidler for å gjøre deg så komfortabelt som mulig inntil symptomene avtar.

Fluids

Øk inntaket av væske for å erstatte tapt væske fra feber og slimproduksjon og tynn slimete, noe som gjør det lettere å fjerne nasal og brystet lunger. Nippe på væsker som vann, te, juice eller varme buljonger, men unngå drikkevarer som inneholder koffein som kan føre til dehydrering. Prøv suge på is chips eller spise frossen frukt barer som et alternativ til å drikke væske. Spis en bolle med kylling noodle soup å forsterke væskeinntaket og føle seg bedre. Foreldre har brukt kylling noodle soup som et middel for å behandle forkjølelse i generasjoner, og ifølge Mayo Clinic, betyr det inneholder helbredende egenskaper. Chicken noodle soup fungerer som en anti-inflammatorisk, som begrenser bevegelse av nøytrofile granulocytter som er immunsystem celler som øker bodyâ € ™ s reaksjon på betennelser forårsaket av kalde virus. I tillegg, kylling noodle soup midlertidig fremmer bevegelse av mucus gjennom nesen, lindre lunger og hindre virus fra langvarig eksponering for neseslimhinnen.

Vitamin kosttilskudd

Ifølge Doctora € ™ s Home Book of rettsmidler, en fersk studie utført ved University of Wisconsin viste at inntak av vitamin C kan redusere hoste, nysing og andre symptomer forbundet med brystet forkjølelse. De som hadde en kald og tok 500 mg vitamin C fire ganger om dagen opplevde omtrent halvparten så mange symptomer som deltakere som ikke tar tilskudd. Keith W. Sehnert, MD, foreslår å øke vitamin C inntak av drikker grapefrukt, tranebær og appelsin juice. Sink kan også drastisk redusere kaldt symptomer som en sår, irritert hals og kutte ned tiden en kald varer med opp til fire dager. Elson Haas, MD, foreslår prøver pastiller supplert med sink som er smaksatt med sitrus eller honning. Haas advarer mot å bruke mer enn den anbefalte daglige dosen; høye mengder av sink kan være giftig.

Urter og te

Visse urter og te virke som antagonister mot forkjølelse i kroppen. Elson Haas, MD foreslår å ta en eller to goldenseal eller Echinacea urte kapsler to ganger om dagen ved tidlig debut av kaldt symptomer i opptil to uker. Goldenseal stimulerer leveren som rids kroppen av infeksjoner og styrker slimhinner i munn, svelg og nese. Hass sier at Echinacea renser blodet og lymfekjertler som fremmer sirkulasjon infeksjonsbekjempende antistoffer og eliminerer giftige stoffer. Hass anbefaler også å ta 02:58 oljefrie hvitløk kapsler tre ganger om dagen for å bøte på brystet forkjølelse; hvitløk har en antibiotika påvirke hvilke kan drepe kalde bakterier og forkorte varigheten av brystet kaldt symptomer.