Digidexo.com

Naturlige urter for Anti-angst

Naturlige urter for Anti-angst


Angst kan gjøre deg ganske motvillig til å ta på seg de morsomme utfordringer i livet. Det er nok av medisiner for å dempe problemet, men de kan være ledsaget av uønskede bivirkninger. Her er noen urte-baserte måter å ta på problemet. Disse påstandene har ikke blitt evaluert av en lege eller FDA; vær forsiktig når du tar nye kosttilskudd.

Urter og oljer

Kava kan bidra til å redusere symptomene på en angst angrep. Det kan redusere svimmelhet, hjertebank og nervøsitet. Effektiviteten av kava kan bli forsterket ved bruk av mineraler som magnesium og kalsium, og vitamin B-kompleks for å sikre et sunt fungerende nervesystemet. Vendelrot, som har vært brukt som et sovemiddel, kan bidra til å roe angst i små doser i løpet av dagen. Johannesurt kan tas sammen med vendelrot å avlaste noen depresjon som følger med angst, men det vil ta omtrent en måned for å se effektene.

Det er mange oljer som er avledet fra urter som kan hjelpe gjennom aromaterapi. Noen oljer som kan være effektive for dette formålet er sitron, lavendel, kamfer, sedertre, bergamot, neroli, patchouli, sandeltre og geranium. Eteriske oljer inn gjennom luktekjertlene i nesen og utløse visse reaksjoner i det limbiske (emosjonelle) deler av hjernen. Disse spesifikke oljer har blitt funnet av aromatherapists å redusere stress og angst.

Homøopatiske midler

Mange urtebaserte homøopatiske midler kan hjelpe med kroniske tilfeller av angst. Homeopatiske midler fungerer som immunisering - du mottar behandling fra en svært liten dose av et stoff som i sin full dose forårsaker lignende symptomer. Denne liten dose hjelper så din immunsystem til å bygge opp en motstand til årsaken til dine symptomer.

Aconitum brukes til pasienter som har en frykt for døden og angst som oppstår med plutselige, intense panikkanfall som kan være forårsaket av sjokk, feber, folkemengder, trange steder og ulykker. De er utsatt for hyperventilering, nummenhet, hjertebank og brennende smerter som er verre om natten og bedre i friluft.

Asenicum album er vanligvis gitt til folk med en frykt for døden, helse, røvere, familie og lukkede rom. De er nervøse, avhengig, egoistisk, gjerrige, paranoid, ensom og truet, og har en besettelse med orden og renslighet.

Gelsemium brukes for de med angst som kommer fra forventning i situasjoner som offentlige opptredener, eksamener eller noen ny situasjon. De ønsker ro og bli verre når de får dårlige nyheter eller tenker på sine problemer.

Andre homøopatiske midler som kan bidra med forskjellige symptomer på angst er Argentum NITRICUM, Calcarea carbonica, fosfor og stramonium.

Ting å vurdere

Avslapping metoder som tai chi, yoga, qi gong og meditasjon er naturlig rettsmidler som kan hjelpe supplere din urte program. Ingen urtemedisin vil arbeide for å få størst mulig grad, med mindre du nærmer deg din tilstand med en positiv holdning og takknemlighet for det du har, og et ønske om et godt resultat. Bruk tid på din angst fordi det finnes ikke noe slikt som en rask løsning.