Digidexo.com

Poison Ivy: Cures for Itch

Poison Ivy er kløe er langt den mest frustrerende av sine symptomer. Vanligvis kan utslett, blemmer og hevelser være bestått før de visne (de fleste symptomene forsvinner etter en uke eller så), men det klør ofte gjør de andre symptomene verre. Skrape kan spre eføy er urushiol olje, årsaken til den allergiske reaksjonen, og kan irritere blemmer og andre problemer. Foruten å trene viljestyrke til å slutte å skrape, kan du prøve en rekke metoder for å holde kløen fra kjører du gal.

Calamine Lotion

Calamine lotion og lignende medisiner, for eksempel sinkacetat, hjelpe tørke ut blemmer forårsaket av Poison Ivy; Dette reduserer deres kløe og beroliger huden. Mange leger anbefaler å bruke Calamine lotion tre til fire ganger om dagen; slutte å bruke det en gang blemmer stoppe lekker væske.

Antihistaminer

Poison Ivy er en allergisk reaksjon, så antihistaminer som du kan ta for høysnue og andre allergier ofte fungerer. Antihistaminer blokkere kjemikalier i kroppen som forårsaker den allergiske reaksjonen, belegg cellereseptorer og hindrer kløe og hevelse. Leger anbefaler ofte merker som Benadryl og Chlor-Trimeton, men noen muntlig antihistamin bør gi lindring fra kløe.

Cold Komprimerer

Når hudens overflatetemperatur kjøler, blodkar krympe og redusere spredningen av væske; også dette reduserer kløe. Kalde omslag er ideell for situasjoner når du ikke har tilgang til medisiner. Alt du trenger er en vaskeklut og litt is eller veldig kaldt vann. Sug kluten før det er grundig kaldt, innpakning isbiter inne hvis det er mulig. Deretter trykker du kluten forsiktig mot berørte stedet og hold den der i 15 til 30 minutter. Oppdater kluten med is eller kaldt vann og gjenta etter behov.

Havregrøt

Kolloidalt havremel - som ikke må forveksles med frokostblandinger --helps tørke væske fra blemmer mens beroligende hudens overflate. Bland en cupful i et badekar med kaldt eller lunkent vann. Ikke bruk varmt vann, som utvider hudens blodkar og øker kroppens temperatur. La deg suge i 15 til 30 minutter. Gå ut av karet nøye - kolloidalt havremel er glatt - og bruke et mykt håndkle til å tørke selv. Blot vannet av huden din. Rubbing vil gjøre kløe verre. Behandlingen bør være god for to til fire timer; ta en annen havremel bad om nødvendig.