Digidexo.com

Hvordan finne en lege eller spesialist i mitt område

Finne en ny lege i nabolaget ditt eller leter etter en lege som praktiserer en bestemt type medisin kan virke som en skremmende oppgave. Men hvis du gjør bruk av dine personlige ressurser, samt verktøy som er laget av nasjonale faglige organisasjoner, finne en lege i ditt område blir en veldig grei prosess.

Bruksanvisning

•  Spør venner og familie. Slektninger, naboer, venner og kollegaer er alle gode kilder til informasjon når du prøver å finne en lege eller spesialist i ditt område. Ikke bare er de sannsynligvis kjent med samfunnet, men de er også kjent med dine preferanser og kan trolig foreslå en lege hvis sengen måte maskene godt med din personlighet. Venner og familie også legge et lag av tillit til søk etter en lege, og på grunn av forbindelsen, er det mer sannsynlig å stole på et forslag fra noen som kjenner deg enn fra noen som ikke gjør det.

Sjekk med din helseforsikring leverandøren. Ta kontakt med din helseforsikring selskapets kundeservice ansatte til å finne en lege i samfunnet som er en del av din leverandørens nettverk. Mange forsikringsselskaper gir også verktøy på sine nettsider som vil tillate deg å søke etter en in-nettverk spesialist i din kommune. De fleste av disse verktøyene har søkefunksjoner som sorterer leger etter postnummer, by og stat.

Stol på verktøy utviklet av profesjonelle organisasjoner for å finne en lege i ditt område. Yrkesorganisasjoner som representerer leger eller ledere som arbeider med leger tilbyr et bredt utvalg av elektroniske verktøy som lar deg søke etter en lege i ditt samfunn med bare noen få museklikk. For eksempel, publiserer American Medical Association et verktøy kalt Doctor Finder på sin hjemmeside, og ledere som leder statlige styrene i medisin har en søkbar katalog av leger på nettstedet deres, DocFinder. Begge verktøyene lar deg skrive inn ditt postnummer eller by og stat for å produsere en liste over nærliggende leger. Du kan også søke etter staten kapittel av American Academy of Family Physicians eller staten medisinsk forening.

Bruk verktøy som er laget av spesialitets organisasjoner for å finne spesialister i ditt område. Finpuss søket for leger som har fått spesiell opplæring i en bestemt sykdom område ved å forske på de foreninger eller nonprofit grupper som talsmann for at spesialitet. For eksempel kan den amerikanske Gastroenterologisk Association hjelpe deg å finne en lege som er spesialist i fordøyelsessykdommer, og American Academy of Orthopaedic Surgery har verktøy for å finne idrettsmedisin leger og orthopedists. Som de fleste søkeverktøy, spesialiserte organisasjoner ber deg for din by og stat, eller postnummer. Søker etter leger ved de spesifikke sertifiserings boards, som American Board of Internal Medicine eller American Board of Surgery, vil også hjelpe deg å begrense leger i ditt område som praktiserer en bestemt type medisin.