Digidexo.com

Hvor ofte kan du bruke Rescue Remedy?

Rescue Remedy er et homøopatisk blomst essensen formel som brukes for stress og traumer. Det er oftest tatt muntlig (selv om det er en aktuell krem, selv om det ikke helt har samme formål). Rescue Remedy væske er spesielt utviklet for bruk i perioder med stress. Bach Blomstermedisin er milde og generelt egnet for hyppig bruk.

Historie

Dr. Edward Bach var en kjent homøopatisk lege og bakteriologen i England. I 1930 Dr. Bach ga opp sin medisinske praksis til forskning og utvikle en serie av blomsterremedier. Han fant at vibrasjonene av ulike blomster kan være trykt på vann. Energien fra solen, skinner gjennom vanndråpen på blomsterblad, var nok til å sette mot vannet med energi av blomsten.

Utvikling

Dr. Edward Bach realisert i løpet av sin medisinske praksis som ofte er en fysisk sykdom var forårsaket av en følelsesmessig ubalanse. Han mente at ved å behandle den underliggende følelser av en pasient, kunne han fremskynde pasientens fysiske helbredelse. Gjør sin egen forskning Dr. Bach utviklet en linje av 38 ulike enkeltblomsterremedier, hver og en til å hjelpe en annen emosjonell tilstand. Han laget en kombinert kur - Rescue Remedy - utviklet for å raskt lette traumer og stress. Den inneholder blomsteressenser i vann, med noen alkoholinnhold, i en svært konsentrert form; bare noen få dråper er nødvendig.

Produksjon

Bach Blomstermedisin (hvorav Rescue Remedy er en) er nå mye brukt. Ettersom etterspørselen vokste, Dr. Bach trengte en måte å gjøre de blomsterremedier i større mengde enn han normalt var i stand til, ved å samle duggdråper. Han fant at ved flytende kronblader i en klar bolle med vann i full sol, kan han oppnå den samme pregeeffekt på vannet. Blomstene blir deretter løftet ut og vannet trykt med energien av blomstene er bevart i konjakk.

Indikasjoner

Du kan ta Rescue Remedy som helst du føler deg stresset og trenger å slappe av - før en eksamen eller viktig møte, etter en lang dag med jobb, eller når du bare føler generelt anspent. Rescue Remedy er spesielt bra når du har lidd et traume som en mindre bilulykke eller fall. Den kan også brukes til barn når de er traumatisert av en skade eller en følelsesmessig traumatisk hendelse. Og til slutt, kan Rescue Remedy hjelpe deg å slappe av og sovne på slutten av dagen.

Usage

Tar Rescue Remedy ofte er fine; Det er ingen bivirkninger eller interaksjoner. Fordi du trenger bare noen få dråper av Rescue Remedy essensen i et glass med vann, vil de fleste mennesker ikke bli plaget av alkoholinnhold. Men hvis du er svært sensitive til alkohol, eller hvis du er gravid og bekymret for alkoholinnhold kan det være lurt å konsultere legen din. Du kan ta Rescue Remedy flere ganger om dagen, eller mer hvis nødvendig. Selv om det kan brukes ofte, ikke ta mer enn anbefalt dose er angitt på flasken.