Digidexo.com

Medisinsk Ammoniakk Symptomer

Ammoniakk er en fargeløs gass, men det er meget sterk. Folk kan bli forgiftet hvis de tilfeldigvis inhalerer ammoniakk. Du kan også bli forgiftet av dette stoffet hvis du enten ta på eller svelge noen produkter som kan inneholde ammoniakk som en ingrediens (spesielt i store mengder). Det finnes ulike symptomer som kan manifestere hos personer som opplever ammoniakkforgiftning.

Identifikasjon

Hvor nøyaktig kan folk tilfeldigvis støter ammoniakk forgiftning? Folk setter seg i fare for å få ammoniakk forgiftning ved å utsette seg for ren ammoniakk, noen typer liniment, noen vanlige vaskemidler og diverse gjødsel.

Betydning

Noen av de vanligste symptomene som folk kan oppleve som følge av ammoniakkforgiftning er lokalisert i brystet og lungene. Disse symptomene er tungpustethet, overdreven hoste, sterke brystsmerter og en sterk følelse av trykk i brystet.

Teorier / Spekulasjoner

En rekke medisinske ammoniakk symptomer skje i ører, nese og svelg. Lider kan oppleve midlertidig blindhet; alvorlig, uutholdelig hals verke; smerter i munnen; en brennende og rive følelse i øynene; og til og med en svellende opp av leppene.

Effekter

Andre effekter av ammoniakk kan være relatert til huden, gastrointestinal systemet, blod, hjerte og nervesystemet. Disse symptomene kan omfatte en blå farge på negler eller lepper, alvorlige forbrenninger (hvis kontakt med ammoniakk varer over noen minutter), oppkast, ekstrem magesmerter, fysisk kollaps, en rask og svak puls, rastløshet og selv feber.

Betraktninger

Hvis du har kommet i kontakt med ammoniakk og opplever noen symptomer, få øyeblikkelig legehjelp. Hvis du finner ammoniakk på øynene eller på huden, vask den av umiddelbart med vann (i minst 15 minutter). Hvis du ved et uhell har svelget ammoniakk, drikke vann eller melk å vaske det bort så snart som mulig. Men ikke drikke noe vann eller melk hvis du kaster opp, brekke seg eller føler seg mindre enn varslet. Hvis du har pustet inn ammoniakk, gå ut og puste inn den friske luften mens du venter på medisinsk hjelp.