Digidexo.com

Hjem rettsmidler for hudormer og whiteheads

Hjem rettsmidler for hudormer og whiteheads


Hudormer og whiteheads er stygge ansikts blemishes som ofte er vanskelig å eliminere. Men hvis du innlemme noen hjemme rettsmidler for hudormer og whiteheads i din daglige skjønnhet diett for et par uker, vil du oppleve en drastisk reduksjon eller total eliminering av problemet.

Tannkrem

Tannkrem er en effektiv Komedoner og whitehead remover. Påfør tannkrem liberalt til infiserte områder og la tannkrem sitte på ansiktet ditt i minst 25 minutter. Du vil sannsynligvis føle en brennende følelse når du bruker tannkrem, men dette er normalt og vil passere. Når du fjerner tannkrem, vil toppen av dine hudormer og whiteforsvinne, men du fortsatt trenger å grundig vaske ansiktet for å fjerne buildup under. Gjenta dette hjemme bøte hver dag i to uker.

Yoghurt

Bland tre spiseskjeer med vanlig yoghurt med to spiseskjeer havregryn. Legg en teskje olivenolje og en spiseskje med sitronsaft til blandingen. Rør blandingen grundig og bruke den til den effektive delen av ansiktet. La blandingen sitte i fem til syv minutter og skyll av med kaldt vann.

Ansiktsmaske

Du kan lage en mandel eller havremel maske for å bli kvitt dine hudormer og whiteheads. Bland enten havregryn eller mandel pulver med akkurat nok rosevann for å gjøre en spread lime. Bruk den til dine problemområder med fingertuppene først og deretter bruke den til resten av ansiktet. La det stå i ca 15 minutter og deretter skylle ansiktet med kaldt vann.

Maisenna

Du kan lage en cornstarch lim for å fjerne whiteheads og hudormer. Bland om en tre-til-en maismel til eddik ratio i en lime. Bruk den til dine problemområder og la sitte i 15 til 30 minutter. Fjerne lim med varmt vann og en vaskeklut.

Tomato

Tomater har naturlige antiseptiske egenskaper som tørker opp whiteheads og hudormer. Skrell og mos en liten tomat. Påfør tomat papirmasse til dine hudormer og white før du går til sengs. La tomatmassen i ansiktet ditt mens du sover, og deretter vaske ansiktet i varmt vann i morgen.

Sitron

Vask ansiktet i varmt vann. Deretter presse saften av en sitron i en bolle. Legg i en klype salt, og rør blandingen. Påfør blandingen til dine hudormer og whiteheads. La blandingen på i omtrent 20 minutter, og deretter vaske ansiktet med varmt vann igjen.