Digidexo.com

Hvordan å slutte å kutte deg selv

Hvordan å slutte å kutte deg selv


Skjæring er når noen med vilje forårsaker skade på ens egen kropp ved å lage riper eller skjære med en skarp gjenstand. Folk som gjør dette typisk gjelde nok kraft til å bryte huden og gjøre det blø. De fleste som kutter si dette faktisk kan hjelpe dem med å håndtere stressende situasjoner. Men farene er åpenbare, og du trenger for å iverksette tiltak nå for å slutte å kutte deg selv. Les videre for å lære hvordan å slutte å kutte deg selv.

Bruksanvisning

•  Snakk om ditt problem. Alle med en hemmelighet som skjæring vil si at opptak er den vanskeligste delen av gjenopprettingsprosessen. Men du kan ikke begynne å forandre livet ditt til du åpner opp om dine handlinger. Når du bestemmer deg for å snakke om det, vil du føle en stor følelse av lettelse, og du har noen som kan hjelpe deg gjennom dine problemer. Fortell noen du stoler på og som kan hjelpe deg, som en forelder, lærer, rådgiver eller lege. Hvis du er redd du ikke kan få ordene ut, ikke sant et notat. Som fungerer like bra.

Finn ut hvorfor du kutter deg selv. Vanligvis folk begynner skjæring fordi de er reagerer på noe følelsesmessig vanskelig å håndtere. Hvis du finne ut hva emosjonelle triggere friste deg til å kutte deg selv, kan du ta affære og stoppe det.

Nå ut for å få hjelp. Når du føler deg fristet til å kutte deg selv, finne noen du stoler på og be om hjelp. Hvis du ikke er fornøyd med nivået på hjelpen du får, spør noen andre.

Distraher deg selv. Dette er et populært verktøy implementert av et stort antall personer som ønsker å gjøre en endring. For eksempel kan røykerne ta opp tyggegummi for å hjelpe dem å sparke en vane. Og folk som overspise vil holde opptatt med andre prosjekter for å holde dem fra overspising. Den samme teorien gjelder for deg. Distraherende selv med hobbyer og prosjekter du liker kan bli en verdifull mestrings ferdighet.

Exercise. Dette er en fin måte å ta ut aggresjon, uten å skade deg selv. Hvis du har sinne som må la ut, bør du vurdere en kick-boksing klasse, eller noen annen sport som vil la deg være aggressiv. Dette gir ikke bare deg en positiv mestringsmekanisme, mosjon er også er bra for din fysiske helse.

Søk profesjonell hjelp. En lisensiert profesjonell kan hjelpe deg å arbeide gjennom din nåværende og tidligere følelser for å hjelpe deg å takle påkjenninger at livet vil fortsette å kaste på deg.