Digidexo.com

Hvordan lindre ryggsmerter Gjennom Traction Therapy

Hvis du er en av de millioner som lider med kroniske ryggsmerter du kan prøve alle kjente behandlingsalternativ for å lindre symptomene dine. Fysioterapi, skånsom trening, varme, is og alternative behandlinger kan i noen tilfeller gi lindring. Avhengig av hva som forårsaker ryggen din smerte, kan du også ønsker å prøve trekkraft terapi. Traksjons virker ved forsiktig strekking baksiden. Hvis ryggsmertene skyldes stramme muskler eller trykket på en nerve, vil denne forlengelsen bidra til å avlaste trykket. Den type trekkraft du bruker, avhenger av din tilstand, og hvilken del av ryggraden er berørt.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din fysioterapeut eller massasjeterapeut for forsiktig manuell trekkraft. Du vil ligge på et flatt bord og la kroppen din til å slappe av. Hvis smertene er i lav rygg, vil terapeuten holder anklene og / eller hæler og veldig trekk forsiktig. Dette vil bidra til å strekke musklene og avlaste presset på nerver og disker. Hvis smertene er i den øvre del av ryggen, vil terapeuten holde nakken og hodet og veldig forsiktig løft og trekk. Jo mer du kan slappe av og gi slipp på spenninger du kan holde, jo bedre resultatene.

Spør fysioterapeut eller kiropraktor om å bruke en trekkraft bord. Det finnes mange varianter av tabeller som den sett her fra tartangroup.com (se Ressurser). Du vil bli plassert på en spesialisert bordet og festet i maskinen. Maskiner varierer i hvor du er plassert, og din skade plassering vil avgjøre satt opp. Mens du ligger på bordet vil maskinen sakte og forsiktig gjelder trekkraft til å strekke og frigjøre spenninger og smerter. Din terapeut kan du være montert på maskinen i 20 til 30 minutter.

Kjøp en inversjon tabellen for å bruke hjemme. De ser ut som en her fra promedproducts.com (se Ressurser). Med disse enhetene du Spenn deg på bordet, og deretter bruke håndtakene på siden for å snu selv. Du forbli i en invertert stilling i 15 til 20 minutter eller til komfort. Med inversjon tabeller, gir tyngdekraften trekkraft. Snakk med legen din først. Snu kroppen kan øke blodtrykket til farlige nivåer og kan føre til andre helseproblemer.

Tips og advarsler

  • Sjekk med legen din før du prøver noen ny type terapi. Det er mange medisinske tilstander der trekkraft er kontraindisert. Ifølge undersøkelser av John Hopkins Medical Center og National Institutes of Health, trekkraft var ikke nyttig for langsiktig lettelse. Noen pasienter hadde midlertidig lindring under behandlingen, og noen ganger for en kort periode etterpå. I noen tilfeller rapportert hos pasienter føler seg verre etter trekkraft. Se Ressurser under for Senter for Advancement of Health og "Spine Journal" for mer informasjon.
  • Ikke bruk en inversjon tabellen hvis du har høyt blodtrykk, hjertesykdom, sirkulasjonsproblemer hvis du er gravid. Stopp umiddelbart dersom du føler deg svimmel, svak, ør eller ryggsmerter blir verre.