Digidexo.com

Hjem rettsmidler for bihulebetennelse

Hjem rettsmidler for bihulebetennelse


Alle som har lidd gjennom en bihulebetennelse vet hva elendighet det kan føre til. Kjeve, øyne, øre og tenner kan skade. Hjem rettsmidler kan lindre noe av presset og ubehag. Denne infeksjonen også kjent som bihulebetennelse kan forårsake symptomer som spenner fra enkle nese drenering til akutte invalidiserende smerter som krever sykehusinnleggelse. Hvis du har feber og opplever symptomer som svimmelhet, tåkesyn eller øret aches, få medisinsk hjelp umiddelbart.

Stopp Infeksjon

Sinus er områder innenfor bein i ansiktet som tilbyr ideelle forhold for bakterier og virus, som forårsaker infeksjoner. Det er ingen blodstrøm til midten av bihulene. Når en lomme med bakterier utvikler, er det vanskelig for immunsystem til å bekjempe den. Legen din kan forskrive antibiotika, og det er hjem rettsmidler du kan bruke som vil bidra til å drepe bakterier. Ting som salt vann, hydrogenperoksid, betadine all drepe bakterier og kan sprayes eller dryppes inn i neseborene. Dryppe ca 20 dråper den inn nesen og sitte med hodet holdes tilbake i minst 30 sekunder, og deretter lene seg fremover og blåse den ut. Følg opp med varmt vann skyllinger.

Skyll ut Infeksjon

Slimete samler og tykner i bihulene og hindrer infeksjon blir helt utladet. Mildne slimete ved å prøve ett eller flere av følgende tiltak: puste i varm damp med et håndkle drapert over hodet; skylle nesegangene med en svak strøm av varmt saltvann ved hjelp av en neti potten; eller ved å spise krydret mat som stimulerer slimproduksjon. Gjør dette 3 ganger om dagen til infeksjonen er ryddet.

Hindre videre smitte

Hold deg godt hydrert og unngå koffein og alkohol, som begge føre til dehydrering. Hold deg unna mat som øker histamin nivåer som forårsaker vev til å hovne opp, for eksempel rødvin, alkohol, koffein og MSG. Vitamin C og bromelain funnet i ananas og andre tropiske frukter antas å ha antihistamin egenskaper. Hvis du forkjølet, drikke ekstra væske for å hjelpe kroppen din flush overflødig slim. Se en tannlege regelmessig for å hindre dental infeksjoner som er tenkt å føre til noen bihulebetennelse.