Digidexo.com

Naturlige måter å håndtere Fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand som fører til smerter over hele kroppen din. Du har også områder som er spesielt ømme å ta på. Den eksakte årsaken er ukjent, men forskere mener folk med fibromyalgi har noe galt med kroppen sin måte å oppfatte smerte. Det er ikke en livstruende tilstand, men det kan i stor grad påvirke livskvalitet. En naturlig behandlingsstrategi består i å redusere betennelse, kontrollere smerte og etablere en mind / body-tilkobling for å redusere stress. Konsultere med helsepersonell opplevd i alternativ medisin er en fin måte å designe en naturlig behandlingsregime.

Redusere Inflammasjon

Betennelse i kroppen kan både utløse og forverre smerten ved fibromyalgi. Å gjøre visse justeringer til kosthold og bruk av anti-inflammatorisk kosttilskudd kan hemme frigjøring av inflammatoriske kjemikalier i kroppen.

Redusere eller eliminere inntaket av betennelsesfremkallende matvarer som kjøtt, meieriprodukter, hvitt mel mat, og mat med høyt sukker som cookies, kaker og godteri. Øk inntaket av matvarer som lette betennelser. Dette inkluderer antioksidantrike frukter, grønnsaker og bønner, kaldt vann fisk, nøtter, frø og sunne matoljer som oliven og raps. Ikke drikk alkohol eller røyk. Eliminere eller redusere inntak av koffein.

Visse kosttilskudd bekjempe betennelser i kroppen. Du trenger ikke å ta alle supplement oppført. En erfaren helsepersonell kan komme med forslag på antall kosttilskudd du bør bruke. Det kan for eksempel vitamin C (1000 mg daglig), alfa-liponsyre (50 mg to ganger daglig), fiskeolje (en til to kapsler om daglig), koenzym Q10 (200 mg ved sengetid), kattens klo (20 mg tre ganger daglig ) og gurkemeie (300 mg tre ganger daglig)

Control Pain

Kontrollere smerte er viktig for alle behandlingsregime for fibromyalgi. Naturlige behandlinger for å kontrollere smerte inkluderer trening, kosttilskudd og alternative behandlingsmetoder.

Trene regelmessig. Konsekvent lavintensiv trening er en av de mest effektive måter å lindre fibromyalgi smerter. Det reduserer stivhet og sårhet og stimulerer frigjøring av naturlige kjemikalier som lette smerter. Spør legen din om hjelp til å utforme en effektiv og sikker regime.

Følgende tillegg kan lindre smerten av fibromyalgi. Igjen, det er ikke nødvendig å ta alle supplement oppført. Magnesium (200 mg daglig), eplesyre (1200 mg tre ganger daglig), og bromelain (40 mg tre ganger daglig) Visse homøopatiske midler kan være nyttig også. Konsultere med en homeopat er den beste måten å bruke homeopatisk medisin siden sine anbefalinger er basert på svært individualisert faktorer. De følgende behandlinger blir vanligvis brukes for fibromyalgi smerte. Brukes som anvist på etiketten: arnika, bryonia, Calcarea carbonica, rhus toxicodendron, og ruta graveolens

Enkelte alternative behandlingsmetoder har vist seg å redusere smerte av fibromyalgi. De omfatter akupunktur, massasje og kiropraktikk omsorg.

Redusere Stress

Stress forverrer fibromyalgi symptomer. Du må finne måter å redusere eller håndtere stress. Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker som yoga, meditasjon, hypnose, progressiv avslapning, tai chi og positiv visualisering. Urten Rhodiola har anti-stress egenskaper; ta 600 mg daglig.