Digidexo.com

Hvordan stoppe en migrene aura

Migrene er en alvorlig, kronisk hodepine, ofte ledsaget av kvalme og følsomhet for lys, som kan være svekkende til tider. Noen mennesker opplever en aura som en forløper, eller faresignal, like før utbruddet av migrene. Auraen kan vises som blinkende lys eller prikking i armer og ben. Å stoppe aura og eventuell migrene, begynne å behandle migrene så snart aura symptomer er erfarne.

Hvordan stoppe en migrene aura

Ta et forebyggende migrene medisiner hvis din migrene har en tendens til å skje minst to ganger i måneden. Disse er foreskrevet av legen din, som vil råde deg til å enten ta dem daglig eller før kjente stimuli, for eksempel menstruasjon hos kvinner.

Ta en over-the-counter smertestillende umiddelbart når en aura begynner. Ibuprofen og aspirin kan berolige en mild migrene. En sterkere kombinasjoner av acetaminofen, aspirin og koffein, som finnes i excedrin, kan også brukes.

Drikk rikelig med væske for å holde kroppen hydrert, spesielt hvis du har følt kvalm og oppkast.

Hvil i et mørkt rom, som lys kan noen ganger utløse eller forverre en møtende migrene. Noen mennesker finner det fordelaktig å gå i dvale, men noen ganger for mye søvn kan forverre en hodepine.

Relax. Noen mennesker finner avspenningsteknikker, for eksempel meditasjon eller yoga, for å hjelpe oppveie migrene. Få en massasje.

Bruk kaldt terapi. Noen mennesker liker å bruke en ispose. Andre kan bruke en varm vaskeklut som de la den avkjøles på deres hode og ansikt. Over-the-counter produkter som head-on, Icy Hot og Mentholatum kan også lette symptomer.

Bruk varmebehandling. Noen mennesker nytte av å ta en varm dusj eller sitter i et bad som er dampende opp. Andre kan ha en varmeflaske. For noen, men dette kan gjøre det verre.

Prøv alternative behandlinger, for eksempel biofeedback og akupunktur, for å hindre eller redusere migrene utbruddet.

Prøv å bruke urter, for eksempel Feverfew og Pestrot (hvis du ikke er gravid), for å avlaste migrene aura og migrene utbruddet. Riboflavin, CoenzymeQ10 og magnesium tilskudd kan også lindre symptomene. Homøopatiske kombinasjoner kan bli funnet på naturlig butikker. Husk at når du bruker urter, sjekk med din lege eller apotek om eventuelle interaksjoner med noen medikamenter du kan også ta.