Digidexo.com

Slik får vekt med diett og mosjon

Slik får vekt med diett og mosjon


Mens miste vekt gjennom kosthold og mosjon er vanlig nok, kan du noen ganger ønsker å bulk opp, enten etter et anfall av vekttap eller å konkurrere i en egenvekt-klassen sport. Du kan implementere en diett av streng diett og mosjon som tar sikte på å få vekt, og dette vil sikre at du legger vekten på en sunn måte, ikke bare ved å stappe deg selv med junk food.

Bruksanvisning

Opprett en treningsøkt regime fokusert på å bygge opp muskler, som vil legge inches til rammen og pounds til skalaen. En kombinasjon av aerobic med vekttrening - for eksempel å løfte vekter og benkpress - vil være effektive i smelting av fett og erstatte det med muskler, som er tyngre enn fett.

Drikk rikelig med vann før og etter treningen. En dehydrert kropp vil ikke bygge muskler på riktig måte eller reparere muskler etter trening. Du bør drikke minst 64 gram vann om dagen.

Spis protein tunge måltider, som er høy i gode fett og kalorier. Kjøtt som kylling, biff og magert svinekjøtt vil legge sunn bulk, så vil nøtter, egg og melk.

Velg frukt og grønnsaker som er rike på kalorier i kostholdet ditt. Frukt som avokado og bananer er mer kaloririk enn epler og appelsiner og grønnsaker som poteter vil legge mer vekt enn mat som squash og selleri.

Drikk en protein shake en gang om dagen. Bland protein pulver fra en helsekostbutikk i en blender med frukt, is og kanskje yoghurt. Dette vil være høy i kalorier som er næringsrik og mettende.

Hint

  • Alltid strekke før du trener, for å hindre forstuinger.