Digidexo.com

Hvordan vite om du har Appendisitt

Blindtarmbetennelse er en potensielt livstruende tilstand hvor vedlegget blir betent og kan sprekke. Denne guiden vil vise deg hvordan du kan være ganske sikker på at du enten har det eller ikke.

Hvordan vite om du har Appendisitt

Husk tilbake til når du først merke noen symptomer. Hvis du kan huske magesmerter, men smertene ikke blir sentralisert i hvilket som helst sted, dette er vanlig i tidlige blindtarmbetennelse forhold. Smerten begynner vanligvis over hele magen og til slutt sentraliserer til en posisjon på nedre høyre del av magen.

Vanligvis er assosiert med blindtarmbetennelse feber og oppkast, men disse er ikke nødvendige. Da jeg hadde blindtarmbetennelse, hadde jeg ingen feber og ingen oppkast, bare smerte i min nedre høyre del av magen. Smerten var ikke konstant, men hvis du trykker midt mellom hoftebenet og navlen på en mistenkt blindtarmbetennelse pasient og de føler smerte når du slipper, som er svært beskrivende for blindtarmbetennelse.

Grunnen til at de føler smerte når du slipper, og generelt ikke når du trykker ned, er fordi perineum er knipser tilbake på plass etter å ha blitt skjøvet til side av din å trykke ned. Den knipser tilbake på plass og forårsaker smerte merket er et ganske sikkert tegn på blindtarmbetennelse, så gå gå til en lege.