Digidexo.com

Hvordan Beat Angst Uten Meds

Den angstlidelser Association of America (ADAA) hevder at angst påvirker 40 millioner amerikanske voksne 18 prosent av befolkningen. Generalisert angst, panikk, posttraumatisk stress, sosial angst og tvangslidelser er de vanligste formene. Hvert år, personer som lider av angst lidelser er tre til fem ganger mer sannsynlig å se en lege for å få hjelp. Mens mange leger mener angstlidelse behandling fordeler fra medisiner, noen mennesker som lider av angst velger ikke å behandle deres tilstand med meds. I disse tilfeller er det mulig å utforske andre behandlinger ved hjelp av en psykiater.

Bruksanvisning

Hvordan å slå angst uten medisinering

•  Arbeid med en psykiater for å finne din tilstand (e) og utforske alternative behandlinger. Siden det finnes mange typer av angstlidelser, er det også mange behandlinger. Etter å ha blitt diagnostisert med en angstlidelse eller lidelser (noen mennesker lider av mer enn én type), kan du begynne å lære mer om sykdommen og hva som forårsaker det. Din psykiater kan også anbefale deg å se en terapeut. En terapeut er forskjellig fra en psykiater, som de ikke kan klinisk diagnostisere tilstanden din eller foreskrive medisiner. I stedet bruker de psykoterapi for å bidra til å identifisere dine problemer, tilby støtte, finne de dype årsaker til angst og bidra til å administrere din lidelse gjennom "snakke-terapi."

Eksperimenter med avspenningsteknikker. The American Psychiatric Association publisert en 2001 artikkel om alternative behandlingsformer som ble brukt til å behandle angst. Artikkelen rapporterte at folk som lider av denne tilstanden responderte godt av metoder for avslapning og meditasjon. Typer avslapning inkluderer autogen trening (kombinasjonen av visuelle bilder og kroppsbevissthet å bringe en inn i en tilstand av dyp avslapning), progressiv muskelavslapning (sakte og individuelt spenner og deretter slippe muskelgrupper starter med tærne og etterbehandling med muskler i nakke og hoderegionen) og meditasjon (å gjenta en mantra, eller et enkelt ord eller en setning eller ved å fokusere seg oppmerksomhet på sine øyeblikk-for-øyeblikk følelser og opplevelser).

Lær så mye som mulig om angstlidelse. Det er mange ressurser som kan gi deg verdifull informasjon. Se online på anerkjente nettsteder som The angstlidelser Association of America (adaa.org) og The American Psychological Association (apa.org). Anbefalte bøker eller pamfletter fra legen din kan også hjelpe.

Tips og advarsler

  • Andre teknikker som kan hjelpe redusere din angst uten bruk av meds inkluderer trening, et sunt kosthold, yoga og akupunktur.
  • Sørg for å søke medisinsk hjelp etter de første tegn på angst du best kan behandle det.
  • Vær tålmodig mens behandling din angstlidelse, da det kan ta tid. En behandling som er riktig for én enkelt person kan ikke hjelpe den neste. Mange angstlidelser har tatt år å utvikle, og vil ikke forsvinne over natten.
  • Ikke forsøk å selvmedisinering din angst med narkotika eller alkohol. Selv om disse stoffene kan slappe av deg eller lindre angst på kort sikt, kan de føre til at du mer angst som de begynner å avta.
  • Kvinner bør være spesielt på vakt mot angst symptomer, som de er dobbelt så høy sannsynlighet for å lide av en angstlidelse enn menn.
  • Hvis venstre ubehandlet, kan angstlidelser ha alvorlige, varige konsekvenser. For eksempel kan noen som lider av sosial angstlidelse kontinuerlig unngå visse sosiale situasjoner, forårsaker skade på sine relasjoner, karriere og familieforpliktelser.
  • En lidelse som er venstre ubehandlet kan føre til andre forhold som for eksempel depresjon og rusmisbruk.