Digidexo.com

Mederma for Acne

Hvis du led av en alvorlig tilfelle av akne som tenåring, som en voksen kan du ha ansikts arr fra akne. Disse arrene kan du føle deg som en selvbevisst tenåring igjen. Mederma er et produkt ment for å behandle arr fra akne, samt fra strekkmerker, kirurgi og brannsår. Hvis du vurderer å bruke Mederma for din akne arr, er det viktig å vite fakta om dette produktet først.

Definisjon

Mederma er et produkt fremstilt ved Merz Pharmaceuticals og utformet for å helbrede arrdannelse fra en rekke forskjellige skader, inkludert dem til ansiktet forårsaket av akne. Den kan kjøpes som en gel eller krem, med solkrem og uten.

Funksjon

Når en person lider av akne, hvite celler fra kroppen rush til stedet av akne å bekjempe infeksjonen. Dette resulterer i betennelse og påfølgende fibrøst arrvev dannelse. Mederma er avhengig av en ingrediens som heter Allium cepa, som er hentet fra løk, å snu betennelser ned et hakk og myker herdet arrvev.

Usage

Mederma bør bare brukes på hud som har begynt å gro, fordi bruk av produktet til et åpent sår kan resultere i en stikkende følelse. Påfør produktet tre ganger daglig i åtte uker til nye arr, eller i inntil seks måneder til et gammelt arr.

Effektivitet

Ifølge den offisielle Mederma nettsted, en klinisk studie av skaperen av Mederma funnet at produktet bidratt til moderat myke og jevne ut arr, inkludert de fra acne, i 77 prosent av fagene. Scars 'tekstur og farge begge viste forbedring. Nesten alle pasientene (98 prosent) fullførte studien uten å oppleve noen uønskede bivirkninger. Ifølge Mederma nettsted, mange mennesker ser merkbare resultater innen uker.

Tilgjengelighet

Mederma er nummer-en hudlege anbefalt produkt for akne arr, i henhold til produktets offisielle hjemmeside. Men du trenger ikke å gå til en hudlege for å få det. Det er solgt i hudpleie delen av mange butikker, blant annet CVS, Target, Walgreens og Wal-Mart, bemerker Mederma nettside.