Digidexo.com

Om Hydro massasje tabeller

For noen mennesker ideen om å gå til et merkelig sted, tar av seg klærne og la en fremmed preg deres er off-putting nok til å holde dem fra å få en massasje. Men med massasjebord, mange av de tingene mislikte om å få en massasje er ikke lenger en faktor. Denne tabellen tillater klienter å holde fullt påkledd under behandling, og kan også kjøpes for bruk i hjemmet og brukes uten hjelp av en massasjeterapeut.

Funksjon

Massasjebord utnytte vannstråler bygget inn i innsiden av massasje bordet. Disse dysene jobbe i et roterende og pulserende bevegelser å massere musklene og hjelpe til med generelle velvære.

Typer

Det er både hjem versjoner og kommersielle versjoner av massasjebord tilgjengelig for forbrukerne. Den personlige stil bord kommer vanligvis med færre av de tilgjengelige alternativene enn det kommersielle man gjør. For eksempel kan hjem versjoner har bare ett hastigheten for strålene til massasje på og mindre strøm tilgjengelig i vannstrålemotor.

Funksjoner

Massasjebord inkluderer vannstråler som masserer hele kroppen uten å få en person våt. Massasjebord tilbyr også varme for å hjelpe musklene slappe av. Noen dyrere bord har ulike programmer av massasje, samt justeringer for temperatur, fart og intensitet. De kan også tillate deg å sette hvilke områder av kroppen dysene bør fokusere på.

Størrelse

Mindre tabeller vil holde ca 22 liter vann og være ca 6 meter lang og 2 meter bred og høy. Større tabeller kan holde opp til 25 liter vann, veie mer enn £ 450 når den er full, og være nesten 8 meter lang, 3 1/2 meter bred og mer enn 2 meter høy.

Effekter

Bruke massasjebordet kan resultere i mange av de samme fordelene som mottar en hands-on massasje, inkludert avslapning, reduksjon av stress, lindring av smerte, senket blodtrykk og forbedring i huden tone. Noen mennesker som har lidd med leddgikt og revmatiske smerter har opplevd markant lindring av ubehag ved å bruke massasjebord jevnlig, men disse resultatene ikke har blitt bevist av noen vitenskapelige studier.

Teorier / Spekulasjoner

Det har ikke vært nok vitenskapelig bevis for å bevise de langsiktige fordelene ved å bruke massasjeterapi. Mange helseforetak fortsatt anser det som en eksperimentell terapi og er nølende til å forskrive det som en terapi alternativ på en jevnlig basis.