Digidexo.com

Hvordan Finne Refleksologi Vedlegg Zone

Hvordan Finne Refleksologi Vedlegg Zone


Refleksologi er praksisen med å manipulere en del av kroppen for å frembringe en fordelaktig virkning i en annen del av kroppen. Føttene er langt den vanligste området brukt, men hender og ører er ofte målrettet også. Diagrammer er tilgjengelige som viser hvor spesifikke deler av foten svarer til andre deler av kroppen. Her er hvordan du finner refleksologi vedlegg sonen.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilke refleksologi diagrammet du ønsker å bruke. Det finnes flere forskjellige dem tilgjengelige, og det er en betydelig variasjon i plasseringen av de kroppsdeler, inkludert vedlegget. I alle figurene, er imidlertid tillegget sonen ganske små og er plassert på bunnen av foten.

Bruk en refleksologi diagram skrevet av Dr. Steve Saran i 1979. Dette diagrammet viser vedlegget sone på venstre fot. Det er rett under den lille tå, halvveis mellom tåballene og hælen der buen er høyest.

Finn vedlegg sone med en refleksologi diagram som vanligvis brukes i Australia. Dette diagrammet viser vedlegget sonen ligger på venstre fot. Det er under det lille tå og like over hælen.

Se på en refleksologi diagram skapt av Mildred Carter i 1998. Denne figuren ikke spesifikt vise vedlegg, men har et kart over tykktarmen på høyre fot. Den del som tilsvarer den tillegget er mellom det tredje og fjerde tå like over hælen.

Manipulere tillegget sonen. Dette område er viktig i refleksologi fordi det antas at tillegget hjelpemidler i fordøyelsen, gir smøring for kolon og styrer lymfatiske funksjoner.