Digidexo.com

Hvordan lage Chiggers Stop Kløe

Chiggers er larvene av en midd som graver seg inn i huden og slipper en liten bit av fordøyelsesenzym som spiser noen av de omkringliggende vev - som er hva som forårsaker kløen. Når du se og føle den store røde klumpen, er larven ikke lenger i det. Det kan ha flyttet til et annet sted på huden din til fest igjen, noe som er grunnen til at du nesten aldri har bare ett chigger bite.

Bruksanvisning

•  Påfør alkohol til de berørte områdene. Dette vil bryte ned de resterende fordøyelseskanal enzym og alkohol stikket bør stoppe kløen. Rubbing alkohol og munnvann skal fungere like godt.

Gni på litt eddik. Som alkohol, løser opp eddik left chigger fôring substans og stopper kløen. Nytt etter behov.

Kjøp noen Chiggerex. Chiggerex er et kommersielt produkt designet for å lindre ettervirkningene av en chigger i huden din, og er trolig tilgjengelig på apoteket. Mange rapporterer at dette er den beste måten å stoppe kløe.

Bli kvitt larven. Innen du legger merke til kløe, har chigger sannsynlig flyttet til et annet sted på huden. Sørg for at kilden til kløen er borte ved å bruke Nix eller annen lus fjerning produkt som din "såpe" i dusjen, vask deretter igjen med vanlig såpe.

berolige kløe og fremme helbredelse. Sterk bleie utslett krem ​​som A & D salve eller Boudreauxs Butt Lim har blitt brukt til å lindre chigger biter samt bleieutslett. Påfør slike produkter som nødvendig med noen timer ved å gni inn i de berørte områdene.

Tips og advarsler

  • Den beste chigger forebygging er å prøve å ha på lette klær når du er på en fottur eller arbeider utendørs. Tilsynelatende mørke klær (inkludert sko) som tiltrekker dem.
  • Hvis en chigger bite blir infisert, bør du oppsøke lege umiddelbart. Tegn på infeksjon er hud som er hot å røre på såret beliggenhet, gul eller grønn utflod, og / eller røde striper på huden peker bort fra såret.