Digidexo.com

Slik fjerner Body Wax

Tanken på voksing for å fjerne kroppshår kan illegale en krympe, men prøver å fjerne tørket voks for lenge etter en økt er enda mer smertefull. Du må nøye vaske bort overflødig voks som er igjen på kroppen din, eller det vil holde seg på huden din, forårsaker irritasjon og stygge røde merker. Fjern alltid voks så snart du er ferdig med alle kropp hårfjerning behandling for å holde huden glatt og hårløs.

Bruksanvisning

Fullt avsløre all hud som inneholder kroppen voks. Fjern alle klær som kan falle inn i området og bli knyttet til stoffet.

Fukt en myk vaskeklut med varmt vann. Klem overflødig vann ut av kluten.

Påfør vaskeklut til området dekket med voks, og hold den nede i 30 sekunder. Roter vaskeklut i en sirkulær bevegelse over voks til du føler at stoffet begynner å løsne og tørk bort.

Fjern vaskeklut, og bruke babyolje til området. Masser oljen inn i området, og bruke en vaskeklut til å tørke vekk eventuelle gjenværende voks. Du må kanskje skrubbe kraftig over området for fullt voks fjerning.

Skyll området med varmt vann, og klapp den tørr med et håndkle. Påfør aloe fremfor eventuelle betente områder for å redusere ytterligere hudirritasjon.

Tips og advarsler

  • Gjenta prosessen flere ganger hvis du ikke fjerne all voksen.