Digidexo.com

Sunn Menyer for førskolebarn

Sunn Menyer for førskolebarn


Forberede sunne måltider for preschoolers kan være en utfordring. Kresne barn kan forpurre planene for en perfekt god frokost eller lunsj. Tjene enkle, ukompliserte retter.

Frokost

Enkle frokoster gjøre triks for preschoolers som er mer interessert i Barney enn frokost. Lage frokost moro, men enkel. Følg disse enkle og sunne frokostmenyer.

Sjokolade Monkey
1 kopp lettmelk
Isbiter
1 ss. peanøttsmør
En banan
1 pakke sukker gratis varm kakao mix eller 1 ss. sjokolade sirup.

Sette melk i blender. Plassere isbiter i blenderen. Isbiter tykne opp shaken. Bruk mengden av isbiter til lignelse tykkelse. Sette alle andre ingredienser i blender. Kjør til en glatt.

Cinnamon Banana French Toast
En stor ekstremt moden banan
2 egg
1/2 kopp lettmelk
1/2 ts malt kanel
3 ss. smør

Bland banan, egg, melk og kanel. Sett blandingen i pannen. Plasser brød i pannen og la brød til å suge opp blandingen på begge sider. Tillat 20 minutter for brød å suge opp all blanding. Smelt smør i varm stekepanne. Stek brødet i 3 minutter på hver side eller til de er gyllenbrune. Serveres med frukt av valg av sirup pålegg.

Lunsj

Ingen flere tigge din preschooler å spise lunsj. Plassere disse morsomme og sunne lunsjmenyer før tot og se på maten forsvinner.

Bagel Pizza
6 split bagels
En krukke pizza saus
1 pakke mozzarella ost

Plasser bagels på en stekeplate. Spoon ønsket mengde pizza saus på bagels. Plassere ost på toppen. Sett i ovnen på 350 grader C til osten smelter. Serveres varm.

Pizza Soup
1 boks Campbell Tomatsuppe
6 til 8 kalkun pepperoni skiver
1/4 kopp revet cheddar ost

Varme suppe. Legg varme pepperoni skiver og revet ost.

Prøv Gerber Nyutdannede

Nå lunsj og snack tid er plunder og preschooler vennlig med Gerber Nyutdannede måltider. Bruk disse praktiske og sunne lunsj entrees og snacks for preschoolers. Graduate måltider tjene som en enkel sunn middag også. Noen Gerber Graduate produkter for preschoolers og småbarn er Gerber Lil Forrettene, frukt og grønnsaker terninger og yoghurt biter.