Digidexo.com

Hvordan identifisere en ukjent pille

Har du piller som har blitt fjernet fra sin opprinnelige emballasjen eller piller du en gang ble foreskrevet, men ikke lenge ha flaskene for dem? Kanskje du har lyst til å vite hva disse pillene er slik at du kan bestemme om du vil beholde dem eller ikke, eller om de er utløpt. Identifisere en ukjent pille kan være vanskelig å gjøre på egen hånd, spesielt hvis du ikke har ressurser til å hjelpe deg med å identifisere den. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan identifisere ukjente piller.

Hvis du etter å ha lest denne artikkelen du fortsatt er usikker på hva en pille er, kan du alltid ta det med til et apotek for å identifisere det for deg. Farmasøyter kan lett identifisere ukjente piller.

Bruksanvisning

•  Gå til Drugs.com Pill Identifier, den RxList Pill Identification Tool eller Web MD Pill Identification Tool nettsted, alt knyttet sammen i Resources.

Se på din pillen eller kapsel og finne identifikasjonskode. Denne koden vil bestå av tall og / eller bokstaver og bidrar til å identifisere pillen.

Skriv pillen identifikasjonskode inn i gitt plass på nettstedet.

Velg pillen farge og form fra rullegardinmenyene som gis på nettstedet, og hit, "søk".

Nettstedet vil søke sin database for å finne matchende kriterier. Når det har identifisert pillen, kan du lese mer informasjon om det, hva det er vanligvis foreskrevet for, dets bivirkninger, og hva pillen kan samhandle med i narkotikainformasjon delen oppgitt på nettstedet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan lese pillen identifikasjonskode, kan du bruke et forstørrelsesglass for å forstørre det Pass på at du angir identifikasjonskode på riktig måte for å få en nøyaktig kamp.
  • Ikke ta ukjente piller for å prøve å finne ut hva de er.