Digidexo.com

Virkningene av Teflon Pans på menneskers helse

Virkningene av Teflon Pans på menneskers helse


Tenk deg kokekar du bruker på daglig basis er forgiftning deg og din familie. Kan det være en realitet? Urban myte sier at Teflon utgivelser skadelige stoffer ved oppvarming; mest vitenskapelig forskning tyder på noe annet. Noen mennesker bruker andre typer kokekar, og foretrakk å feile på siden av forsiktighet. Undersøke fakta og finne ut hva som er i den beste helsen interesse for deg og din familie.

Grunnleggende

Den aktuelle stoffet er perfluoroktansyre, eller PFOA, som brukes i fremstillingen av teflon. PFOA er en av to overflateaktive midler som brukes i fremstillingen ikke-klebende belegg. Det andre overflateaktive midlet er perfluorooctanoic sulfonat, eller PSOA. Forskning har validert at PFOA og PSOA er persistente organiske miljøgifter, som nevnt i en gjennomgang av forskningslitteraturen publisert oktober 2007 med tittelen "Forsker Går videre i Environmental Pollution Behavior, giftvirkninger og Mekanismer av PFOS / PFOA."

Expert Insight jeg

Vitenskapelige eksperter er enige om PFOA og PSOA være miljøgifter, men effektene av matlaging i teflonpanner er mindre sikkert. En studie publisert i mai 2010 "Environmental Health Perspectives" konkluderer med at høyere nivåer av både PFOA og PSOA serum blod var relatert til voksen thyroid sykdommen i USA. Studiens forfattere konkluderer med at mer forskning er nødvendig for å forstå hvordan slike thyroid sykdommen tar plass og for å utelukke andre faktorer.

Expert Insight II

I juni 2007 rapporterte Consumer Reports resultatene av sine egne tester på syv merker av non-stick kokekar. Organisasjonen opplyser at ved måling PFOA i luften etter matlaging med panner på 400 grader Fahrenheit, var utslippene mer enn 100 ganger lavere enn grensene som er kjent for å forårsake vedvarende bekymring i dyrestudier. Det var ikke kjent om PFOA leaches i mat tilberedt i teflonpanner.

Betraktninger

Selv om vi er utsatt for PFOA fra mange andre enn Teflon kilder, inkludert elektroniske deler og vanntett stoff, er det fornuftig å redusere eksponeringen mot et giftig stoff når det er mulig. Ved hjelp av aluminium eller støpejern kokekar eliminerer at kilden til mulig eksponering for PFOA og PSOA. Ved bruk av Teflon panner, holde området godt ventilert, unngå å bruke høy varme, og kast eventuelle riper eller flasser panner.