Digidexo.com

Naturlige måter å kurere Hypotyreose

Den skjoldbrusk kjertel er den største, og produserer hormoner som påvirker nesten hver funksjon i kroppen, inkludert: fordøyelse, metabolisme, reproduksjon og hjernefunksjon. To av de hormonene som produseres av skjoldbruskkjertelen er triiyodothyronine (T4) og tyroksin (T3). Hypotyreose er sykdommen tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av disse hormonene.

Det er ingen reell naturlig kur for hypotyreose, men det er ting du kan gjøre for å øke thyroid funksjonen hvis skjoldbruskkjertelen produserer fortsatt noen hormoner. Men når hormonproduksjonen har stanset, er den eneste behandlingen å ta supplerende thyreoideahormoner. Hormonene ikke kurere hypotyreose, bare lindre symptomene. Hvis du slutter å ta hormoner, vil symptomene på hypotyreose raskt tilbake.

Syntetisk hormon Replacements

Moderne medisin og farmasøytiske selskaper har kommet opp med flere legemidler som inneholder syntetiske versjoner av disse hormonene. Stoffet oftest foreskrevet for behandling av hypotyreose er Levothyroxine, også kjent under de generiske navnene: Levothroid, Synthroid, Levoxyl, Tirosint og Unithroid. Noen versjoner av levotyroksin bare inneholder den syntetiske T4 hormon, mens andre inneholder også en syntetisk T3.

Natural Hormone Replacement

Før innføringen av syntetiske skjoldbrusk medisiner, og av og til fremdeles i dag, ble hypotyreose behandles med desiccated skjoldbruskkjertelen, under navnene Armour (US) og Westhroid (Canada). Desiccated skjoldbruskkjertelen er faktisk dehydrert, pulverisert og bearbeidet storfekjøtt, gris eller sau skjoldbruskkjertelen. Å være laget av ekte skjoldbruskmateriale, inneholder den riktige mengder av T3 og T4.

Mange som har byttet fra syntetisk thyroid til naturlige skjoldbruskkjertelhormon har rapportert at hypothyroid symptomer som fortsatt var til stede mens du tar det syntetiske hormonet helt forsvunnet. Hovedformålet klagen hørt fra de som nå tar Armour, Westhroid eller en annen type desiccated skjoldbruskkjertelen er vanskeligheten med å finne en lege som vil foreskrive den naturlige hormon erstatning i stedet for syntetiske.

Mat for Hypotyreose

Matvarer rike på aminosyren Tyrosin er svært gunstig som det kobles med jod i skjoldbruskkjertelen til å produsere hormonet tyroksin. Disse matvarer er mandler, bananer, lima bønner og avocado, yoghurt og lowfat melk. Selen-rik mat som paranøtter, kokt brokkoli, hvitløk, ølgjær, løk og svart rem melasse spise. Pass på at du spiser disse matvarene er rike på både Tyrosin og selen, som kjøtt, fjærfe og sjømat som tunfisk og laks.

Matvarer for å unngå for Thyroid Health

Det er visse matvarer som faktisk kan hemme skjoldbruskkjertel hormon produksjon. Rå brokkoli, blomkål og andre cruciferous grønnsaker som rutabagas og neper bør unngås, spesielt hvis du har ubehandlet hypotyreose med sterke symptomer. Soya har vært knyttet til å bidra til hypotyreose, slik at du vil bli bedt om å unngå inntak av tofu og andre usyrede soyaprodukter. Siden, soya og soyaprodukter finnes i mange bearbeidet mat, ville du gjøre det bra å sjekke etikettene før du spiser slike matvarer.

Vitaminer og mineraler for Hypotyreose

Vitamin B kompleks kosttilskudd bidra til å balansere skjoldbruskkjertelen. Vitamin C og kalsium er også kjent for å dra skjoldbruskkjertelen. Vitamin E og A har vært kjent for å hjelpe. Vitamin B12 er ofte lavt hypotyreoidisme og bør suppleres. Jern, er magnesium og jod ofte tatt ekstra tilskudd til nytte i skjoldbruskkjertelen og måten kroppen bruker thyreoideahormoner.