Digidexo.com

Mat som reduserer Restless Leg Syndrome

Selv om opprinnelsen er ofte vanskelig å fastslå, har forskere knyttet noen tilfeller av rastløse ben syndrom (RLS) til mineralmangel som kan lindres ved endringer i kosthold.

Hva er RLS?

RLS påvirker ca 12 millioner mennesker i USA. Det viktigste symptomet på RLS er en brennende eller snikende følelse i beina, spesielt når en person ligger nede. Som et resultat, folk som lider av RLS har vanskeligheter med å sovne eller forbli sovende, noe som kan føre til alvorlig tretthet og utmattelse.

Primære årsaker

RLS er vanligvis forårsaket av en kronisk sykdom som påvirker nervesystemet. Nyresvikt, diabetes, Parkinsons sykdom og perifer neuropati alle har vært knyttet til RLS og har en tendens til å avta eller forsvinne helt ved behandling av sykdom. Noen medisiner, inkludert anti-anfall narkotika, anti-psykotiske medisiner og til og med kalde og allergi medisiner, har vært kjent for å utløse RLS. Gravide kvinner har også vært kjent for å vise milde RLS symptomer i deres siste trimester, men symptomene har en tendens til å forsvinne fire uker etter levering.

Andre årsaker

Selv om 50 prosent av RLS tilfeller betraktes idiopatisk (opprinnelse ukjent), andre har vært knyttet til lave nivåer av jern eller anemi. Forekomsten og alvorlighetsgraden av RLS symptomer kan også utløses av inntak av koffein, tobakk og alkohol, men de er ikke de grunnleggende årsakene RLS.

Ting å spise

Det finnes ingen kjent kur for RLS, men endringer i kostholdet kan ha en innvirkning på symptomer, inkludert jerky ben spark og rykninger som forstyrrer søvnen, og kan ha en ødeleggende langsiktig effekt. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) antyder at det å spise mat med høyt folat som spinat, asparges og grønne grønnsaker kan bidra til å redusere symptomer. Andre matvarer som lever, egg, fisk, frisk frukt og nøtter er også en god kilde til folat og bør spises på en jevnlig basis.

Hvordan spise

I tillegg til å spise riktig mat, spise hyppige, små måltider hjelper også ved å holde nivået av næringsstoffer og mineraler i kroppen på et jevnt nivå. Som tilfellet er med mange medisinske tilstander, spise riktig mat er ikke en kur-alle, men er et godt supplement til andre former for behandling.