Digidexo.com

Eye øvelser for Diplopi

Dobbeltsyn er en medisinsk gitt for "dobbelt syn". Dobbelt syn kan oppstå for en rekke årsaker, men enkeltpersoner kan bidra til å styrke deres øyne og forbedre sin visjon ved å utføre enkle øyet øvelser på en daglig basis. Dobbelt syn er forårsaket av svekket eller defekte øyemusklene. Eye øvelser for dobbeltsyn bør være en individer første skrittet mot å korrigere problemet, sammen med råd og veiledning av en øyelege (øyelege), som dobbelt syn kan være forårsaket av andre faktorer som bør undersøkes av en profesjonell.

Alternating nær og fjern

Forbedre og redusere dobbelt syn ved å trene øynene til adekvat veksle mellom å fokusere på i begge ender stedene. Denne øvelsen bidrar til å styrke øyemusklene som styrer fokus. Hvis du bruker briller, ta dem av for å utføre denne øvelsen. Hold et objekt, for eksempel en blyant eller penn om seks inches foran nesen. Hold blikket fokusert på dette objektet i ca 5 sekunder. Så se på noe rundt 20 meter unna, stirrer på at objektet for ca 5 sekunder. Nå ser tilbake til gjenstanden nær nesen. Utføre denne øvelsen ca 20 ganger en eller to ganger om dagen for gradvis styrking og forbedring.

Prakke

Avlastning på øynene flere ganger om dagen ved å prakke. Denne teknikken er utført ved å sitte på en stol, øynene lukket, og en palm plasseres forsiktig over hvert øye. Håndflatene skal være varm - du kan gni dem sammen før du legger dem over øynene dine. Etter flere øyeblikk, sakte fjerne håndflatene fra øynene, holde øynene lukket. Sakte rotere hodet, holde øynene lukket, og løsne muskler i nakke og skuldre. Nå presse øynene tett sammen mens hunching skuldrene opp mot ørene, holde denne posisjonen i noen sekunder. Slapp av og sakte åpne øynene. Deretter blinker gjentatte ganger flere ganger og deretter fokusere øynene på et fjernt objekt i rommet, ser på det i ca 30 sekunder. Konsentrere seg og fokusere. Deretter bytter blikket til en nærmere objekt, ser på det i ca 15 sekunder, blinke raskt hvis du må for å opprettholde fokus. Gjenta dette flere ganger og deretter nok en gang plassere håndflatene over øynene for et minutt eller to.

Visual Konsentrasjon

For å forbedre visuell konsentrasjon og hjelpe trene øynene til å fokusere på visse objekter, ligge på ryggen på gulvet eller finne en komfortabel stilling i en stol. Lukk øynene og puste gjennom magen for å slappe av i noen minutter. Sakte åpne øyne og fokusere på en bestemt gjenstand i rommet. Nå, lukk øynene og fortsette å "se" som objekt i tankene dine. Øynene skal fortsatt være fokusert på objektet, selv om øyelokkene er stengt. Denne typen trening hjelper øynene til å slappe av, og øker mental og visuell fokus.